fredag 1 juli 2011

Simskoleavslutning!

Masade mej upp imorse när klockan ringde vid 8... Ingen höjdare att stiga upp då. Vinet gjorde sig lite hörd i huvudet sedan gårdagen och jag var trött som bara den... Hade gärna legat kvar ett tag till och sovit med tanke på att jag ska jobba inatt...
Men som sagt ibland får man inte göra saker som man vill. Istället försökte jag styra upp lite frukost och få på barnen kläder... Alla bråkade med alla och det var en endaste röra (som vanligt...;-)) Tack gode gud för att simskolan är slut för denna gången;-) På måndag ska vi sova läääänge och känna på hur det är att ha sommarlov på riktigt;-)!
Men så iallafall så åkte vi till vår lilla simhall och väl på parkeringen märkte Douglas att han glömt badväskan hemma... När vi för en gång skull var i någorlunda tid.. Bara att gilla läget och vända bilen och gasa hemåt igen och hämta den... Kan ju säga att jag inte var så glad just då;-)
Sen visade alla barnen upp sig vad de hade lärt sig under dessa tre veckor! Åhhh så duktiga de var! Min lilla fisk simmade runt med sin lilla strumpa på foten;-) Jo för den där fotvårtan envisas ju med att vara kvar på foten, trots en mängd behandlingar. Men nu ska den frysas bort har vi äntligen kommit överens om!;-)
Efteråt gick vi till gympahallen och fick fika och prisutdelning! Även pippi kom på besök och gjorde barnen sååå glada! Pippi som förutom är min svägerska!;-)

Att gå på simskoleavslutning med 2 små killar som älskar vatten och har myror i brallan är direkt ingen höjdare... Jösses säger jag bara, att inte någon av dem ramlade i är väldigt konstigt... *fniss* Den ena vildare än den andre... Tack gode gud för att det finns så många andra snälla föräldrar som hjälpte mej hålla reda på "alla" mina barn så att de fick sitta hos dem!
För övrigt bröt Alfred fullständigt ihop när Douglas fick sitt diplom, ballong och godispåse.. Han ville ju oxå ha. Men han får vänta så där 2 år innan det är hans tur att bli så stor och oxå få gå på simskola!;-)

1 kommentar:

  1. Vad kul det låter med grillkvällen!! Kan du inte visa reportaget när det kommer?

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!