söndag 3 juli 2011

Svettigt värre....

Jösses Amalia vilken natt det har varit... Trodde vid ett tillfället att jag skulle flyta bort och bli en svettfläck på golvet... Inte behöver man åka på dyra resor till tropiska länder när man bara kan ta bilen och köra några kilometer bort, stämpla in och gå och jobba i värmen;-) Över 30 grader hela natten lång.... *phu* Fick lov att ta kort på alla mina svettpärlor i ansiktet så att ni kunde lida med mej lite...;-)
Men nu är min "arbetsvecka" avklarad och jag har ynka 2 nätter kvar att jobba nästa helg, sen har jag SEMESTER!!! Härliga 3 veckor som bara ska njutas, guuud va jag längtar!
Nu ska jag krypa ner och drömma mej bort och hoppas på att jag inte svettas bort;-)!

5 kommentarer:

 1. Tur att se att det inte bara var jag som höll på att svettas bort igår, himmel vad kvavt det var! Räknar ner till semestern förstår jag :-)?
  Kram

  SvaraRadera
 2. Phu! Jobbigt! Men vad välförtjänt din semester blir!!
  Förra inlägget var ju för underbart. Du figurerar i TVÅ tidiningar... Heja Karro!! Shit vad du e bra! Gläder mig att höra om hur det går i morgon!
  Sov så gott, duktiga, braiga du!
  Kram Madde

  SvaraRadera
 3. Kors vad jobbigt! Du får skaffa svettband! Vad är det du jobbar med mitt i nätterna? Kram

  SvaraRadera
 4. Huuua! Men alltid lika kul att få se en bild! =)

  SvaraRadera
 5. Surprise... Vad förvånad jag blev, jag hade helt fått för mig att du jobbar inom sjukvården, men det ser det inte ut som.. Vad jobbar du med ??
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!