onsdag 20 juli 2011

Ängelholms hembygdspark!

Igår eftermiddags vräkte som vanligt regnet ner här... Rastlösa familjen visste inte riktigt vad vi skulle hitta på. Vi bestämde oss iallafall att det fick bära eller brista, vi åker till Ängelholms hembygdpark! När vi kommer ca 1 mil härifrån började solen att skina. Och när vi var i Ängelholm ca 3 mil härifrån så var vädret kalasbra!!! Hur i hela världen det kan skilja så på de få milen det undrar jag? ;-)
Den parken är verkligen kanonbra för både stora och små! Allt är gratis om man vill och barnen kan springa och leka hur mycket och vart de vill!!
Med skräckblandad förtjusning skulle Fabian åka om och om igen i de stora ruschanorna. Fick han inte som han ville, skrek han som en liten minigris;-)
 Massor av olika djur finns det där med. Allt från grisar, höns. hjortar, svanar med små bebisar och kaniner!!
Deras skog är helt fantastisk och påminner om att gå i en trollskog! På ett av träden hittade vi en söt kärleksförklaring. Och nepp det var inte Jonas som hade sprungit före och ristat in den till mej...;-)
Ingen rädsla som vanligt;-) Allt som går fort och som man kan utsätta lite fara för, det prövar Alfred med glädje!! *fniss*
 Glass är gott, både för stora och små!!
Vi avslutade kvällen med en tripp på stan! Själva stan är verkligen sååå gullig med alla sina gamla hus som ligger utmed gatorna och sååå nära havet! Skulle kunna tänka mej att flytta ner där senare i livet faktiskt!
Frossade i en stor sallad med handskalade räkor, inte fy skam det inte;-) Precis vad min kropp behöver just nu. Lite vitaminer och mineraler;-)!
Så för alla som inte vet vad ni ska hitta på med era barn en sån här halvtråkig dag. Åk till Ängelholms hembygdpark!!

4 kommentarer:

 1. Vi var där när Melker var liten, han gillade det stället!!
  Du, hur lägger du in bilderna brevid varandra?? Jag kan bara lägga dem ovanpå varandra...

  Kram Madde!

  SvaraRadera
 2. Hej.

  Jag (råkade) hitta detta blogg inlägg och blev riktigt glad över den positiva responsen som du återger och när man ser hur roligt barnen har det.

  Jag kunde inte låta bli att "stjäla" länken till din blogg och lägga upp den på Ängelholms Hembygdsparks facebook-sida.

  Jag undrar också om det skulle vara okej om vi "lånar" ett par bilder till vår hemsida för Ängelholms Hembygdspark.

  Med vänlig hälsning
  Mikael Karlsson
  Ängelholms Hembygdsparks webadministratör.

  SvaraRadera
 3. Åhh va roligt att ni hittade hit! Självklart får ni lånabilderna!! Gud va roligt!
  Kram Karro

  SvaraRadera
 4. Åh var ni oxå där! Fast vi var nog på förmiddan nu när jag tänker efter... och det är faktiskt rätt ofta vi har fint väder här men att det är sämre på andra sidan åsen... synd att ni inte svängde förbi vår stuga (fast hur skulle ni kunnat det, vet väl inte var den ligger heller?). Kanske får ta ett gemensamt besök i parken nån gång?

  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!