torsdag 21 juli 2011

Dåligt väder = Shopping...

Detta regn gör ju att man blir på grymt dåligt humör, men oxå väääldigt shoppingsugen;-)
Alfred och jag åkte till Mellby center nu på kvällskvisten och gick i lindex och kappahl butikerna för hundra elfte gången sen vi kom hit...;-) Det känns som om jag börjar känna till deras sortiment väldigt bra just nu och jag är sååå fruktansvärt trött på deras rea, jag hittade inget där. MEN det hade iallafall kommit in lite nytt på barnavdelningarna sedan igår... (Jo för jag var visst inne där igår oxå, personalen där börjar nog undra vad jag håller på med;-))
Inget till mej som sagt, men en påse blev det till mina busungar! Äntligen har det kommit lite rolig färg till pojkar så som rosa och lila!!
Eftersom att Alfred var med mej på min lilla mini shopping så fick han själv välja dessa fina kläder! Men det är inte så lätt att vara stilla med huvudet när mamma ska ta kort så det blev en suddig bild;-)!
 Douglas fick en lila snygg t-shirt som han nog kommer att bo i för den sattes på så fort han fick den!!
Fabian fick en söt tröja, dock ej med några lila och rosa detaljer. Men en söt med små tåg på! Inte så lätt att ta kort på världens tröttaste kille, som istället valde att ligga ner och posera när morsan hade kameran i högsta hugg;-)

Alla affärer och köpcentrum måste ju vara överlyckliga och jubla över detta regnväder som ständigt råder... Mindre lycklig är både jag och plånboken... Det kommer att bli en dyr semester med all shopping...

7 kommentarer:

  1. Äntligen lite färg till killar!!! :-) Kram

    SvaraRadera
  2. ja Karro du har helt rätt,vi som jobbar i affär är överlyckliga,det är bra spring på a6 kan jag säga.Är självklart jättetråkigt att det är sånt väder,men vänta bara till onsdag då jag går på semester,då kommer solen,ha ha.Hälsa dina goa grabbar.kram Sara

    SvaraRadera
  3. Riktigt cool tröja Alfred! :-)
    Jag håller med dig. Om att killar/barn ska ha lite mer färg! (Och jag håller med om att expediterna förmodligen undrar vad du pysslar med... Ha ha!)

    SvaraRadera
  4. Superfina kläder du har hittat!
    Och superfina barn så klart också! :)
    Nu hoppas vi bara på att vädret går till det bättre snart också!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Snyggt! Såg på webben att Lindex börjat med nåt nytt märke för _barn_
    Verkligen jättefint!

    SvaraRadera
  6. Fina kläder på fina blondies! Diggade Alfreds kläder mest - kan nog passa min blondie oxå!

    SvaraRadera
  7. Haha, såg nog dig på Mellby center i onsdags... Nästan som att springa på en kändis ju :o) Vågade dock inte fram, och inte har jag kommenterat här förr heller...

    ps. Om du undrar vem jag är som snokar på din blogg så kan du kolla med din kompis Veronica ;o)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!