tisdag 12 april 2011

Ta-till-vara!



Jag som egentligen borde slänga och rensa bland våra grejer tar istället imot möbler.... Grannarna flyttade förra veckan och kom in och frågade om vi behövde ett extra bord och stolar! Nja sa Jonas, JA sa jag!;-) Han är alltid sån ska aldrig ta imot saker, medans jag är tvärt imot...;-) Kanonbra med extra när vi blir många! Men så slog det mej, varför inte slänga ut våra svarta ranliga skitstolar från MIO (köp ALDRIG dem...)och måla dessa stolar RÖDA!! Åhh de kommer ju bli superfin i mitt allt så svart/vita hem! Så nu ska jag dra igång ännu ett projekt här hemma, som om vi inte hade nog med projekt som vi aldrig blir klara med;-)


Har varit ute efter en byrå att antingen ha ute på altanen eller uppe på övervåningen. Förra veckan flyttade mina komisasr föräldrar från hus till lägenhet och då var jag där och norpade en byrå;-) Den kommer förmodligen oxå att få sig en röd fin färg;-)!


Men nu behöver jag er hjälp! Har ni någon bra och snygg röd färg? Ge mej numret på den eller en bild! Tar imot alla förslag som jag kan få!;-)



Är denna röda färg för röd? Kanske behövs det en varmare nyans?

13 kommentarer:

  1. Vilket spännande projekt! Lycka till med målningen.

    SvaraRadera
  2. oooh underbart - en sån byrå hade vi då jag var liten!
    röda stolar kommer bli toppen!

    du frågade förresten ang hur jag kollar hur folk hittat hit. Jag killar via statcounter.com där jag gjort ett konto. Men tror du kan kolla på instrumentpanel-statistik-trafikkällor, där scrollar du ned till "sökord" :)

    Kramen

    SvaraRadera
  3. röda möbler, låter supersnyggt. så lackrött som möjligt tycker jag :)

    SvaraRadera
  4. Kul med projekt! Ska bli kul att se rusultatet!

    Kramen

    SvaraRadera
  5. Kommer bli snyggt! Finns en mörkare "chili-röd" som är snygg.. Annars gillar jag den åt det orange hållet du lagt upp i rutan... Ska bli kul att se när det blir klart!
    Kram :D

    SvaraRadera
  6. chili röd är jättesnyggt!
    Kram Elin

    SvaraRadera
  7. Skit bra idé och va kul att måla dem röda ! Det är inte så vanligt och kommer ge en härlig färgklick mitt i allt det "neutrala". Jag ser fram emot bilder på resultatet :)kram och godnatt !

    SvaraRadera
  8. Kul att du hittade till mig. Jag har varit en sådan som sa, vi tar emot allt och kan alltid göra något roligt med saker och ting.
    Nu bor jag "smått" och har sedan några år tillbaka gillat uttrycket less is more(lever inte som det, men vill).....
    Dessutom jag är stor älskare av färgen rött.....

    Kärlek över gränserna...

    SvaraRadera
  9. Rött blir SUPERSNYGGT!
    Jag tycker inte att du ska ta någon mörkare röd utan den som du lagt upp skulle jag satsa på. JA, byt ut köksstolarna, ni kommer INTE att ångra er! Sedan vi bytte har det blivit lugnare och skönare vi matbordet, inga stols-ben som skramlar mot varandra...

    Jag har lånat en bild från din blogg till min, din "head" eller vad man kallar det...hoppas det är ok annars hojtar du till och jag byter ut den direkt!
    KRAM på dig

    SvaraRadera
  10. Den röda gillade jag! Knalligt ska det vara!

    Vi har en likadan byrå (fast halva storleken, hög o. smal alltså) som fungerar som garderob till Ian. Knopparna på byrån är coola tycker jag =)

    SvaraRadera
  11. Ja, rött gillar jag!!! Har ju det som accentfärg i vårt kök men bara på dynor o gardiner... Tuff färg men jag hade valt nåt lite mindre knalligt = mörkare. Tror att det är lätt att tröttna annars...

    Vill se resultatet sen, vi kanske skulle ta nån målardag ihop?? Jag har en hel del som ska målas men väldigt svårt att få tummen ur.... eller så slänger jag bara upp mina grejer till er så fixar du dem oxå?

    Kramis

    SvaraRadera
  12. Kommer bli jättefint!! Nu har även jag hittat hit, lite ovan i bloggvärlden;) Bra du skriver!! Fortsätt med det!
    osså ska vi se om jag lyckas kommentera oxå... Kram Maria E

    SvaraRadera
  13. Be om hjälp i färgaffären. De är ju proffs och kan säkert hjälpa dig att få en nyans du kommer att trivas med. Lycka till!

    Kram/Madde

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!