söndag 3 april 2011

Kraschad dator...

I måndags dog min käraste lilla ägosten, nämligen min dator. Helt kaputt, de gick inte att starta upp och den var helt stendöd. Datahackern kollade på den och konstaterade att modekortet hade gått på den:-( Som tur var går mina älskade bilder att rädda, allt annat kan faktiskt kvitta just nu. Har varit sjukt dålig på att spara över på min externa hårddisk. Och på min dator hade jag bilder sedan ett år tillbaka och hur ledsamt hade inte de varit om jag alla bilderna hade varit borta... Så jäkla trista pengar att behöva köpa en helt ny dator bara, eller nja en begagnad går ju likabra. Men det var ju kanske inte det jag kände för att lägga pengarna på just nu.... Fatta vad dålig kvallite de är på grejerna nu för tiden. Datorn är ca 2 år och absolut inte av den dåliga sorten och så blir det så här:-( Ingen som kanske har en dator att sälja till mej, eller ännu bättre skänka till mej;-)! För utan dator på dagarna kan jag ju inte blogga och de vore ju katastrof....;-)

4 kommentarer:

  1. Så jäkla trist och det händer alltid när man minst anar det.

    SvaraRadera
  2. Jag fick denna datorn (bärbar) i 30 års present förra april.. Härom veckan så slutade batteriet att funka. Jag ringde HP & ifrågasatte kvalité, Men de sade att det är så dåligt nu & en dator är ju mer förbrukning & så nu för tiden...
    Summa av kardemumma så fick jag ett nytt batteri...

    SvaraRadera
  3. Verkligen katastrof!!!!!!!! Man har ju verkligen blivit helt beroende av denna mackapär!!!!!!!!

    SvaraRadera
  4. Trist! Men man får vara glad så länge man inte förlorar foton som man månar om. Antar att din dator står på en del varje dag ;o).

    Kram!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!