torsdag 7 april 2011

Blommiga shoes!

Älskar mina nyinköpta blommiga skor som äntligen kan användas! Inget regn ute bara massor av sol! Dock blåser det så man håller på att blåsa bort, men det är en annan femma;-) Såg sopbilen, alltså sop-som-i-sopa-gatorna-bilen ute nu! Så snart är gatorna fria från allt sand och grus och jag kommer inte att behöva dammsuga i min hall 3 gånger om dagen längre. För just nu dras det in mängder av sand, hade jag inte dammsugit så hade vår hall sett ut som en stor sandlåda;-) I vilket fall älskar jag mina blommiga shoes och de kommer att sitta på mina fötter resten av våren! De är köpta HÄR, älskar att köpa 3 par skor och bara betala för 2 par! Klart man måste vara lite gniden, man har ju inte gått och blivit smålänning för intet liksom....;-)

8 kommentarer:

  1. Jättesnygga! Visst passar Skopunkten oss smålänningar perfekt!

    SvaraRadera
  2. Jättefina !!
    Haha... jag njöt i en hel halvtimme i soffan innan jag fick myror i kroppen, såg att fönstren var fulla av små fingrar och pussmunnar och började putsa dem istället ;) I morgon ska V vara på dagis hela dagen själv så om jag får jobba eller roa mig med hemma pyssel återstår att se... Kramar

    SvaraRadera
  3. supersnygga! jag älskar skopunkten, de har varit min skoleverantör de senaste åren... :)

    SvaraRadera
  4. Superfina! Vill jag oxå ha :)

    SvaraRadera
  5. Åhh vad fina! Precis min smak :-)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Jag funderade på att spara all sand i huset till Lukas sandlåda han fick i födelsedagspresent förra året, som aldrig fick nån sand i sig :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!