lördag 16 april 2011

Storebror och lillebror.....

...hinner med mycket när mamma sitter på toaletten... Tyckte de var oroväckande tyst när jag kom upp på övervåningen. De hade stängt dörren om sig och dragit fram varenda liten penal på Alfreds rum... De är av samma skrot och korn och ju mer de stökar fram ju bättre må de små busfröna;-) Sån har aldrig Douglas varit, han har legat och kört sina bilar på rummet och när han lekt klart med dom så har han duktigt städat undan efter sig... Tyvärr har inte små brorsorna ärvt den genen. Dom bara drar farm och leker inte med nått av de dom drar fram...*suck* och *dubbelsuck*

9 kommentarer:

  1. Hohohoho, det DÄR kallar jag stökigt ;) Och jag känner igen det alltför väl...... :)

    SvaraRadera
  2. Haha.. samtidigt som man drar en liten suck när man ser det så kan jag se två glada och nöjda killar som sitter där och trivs som attans. Bilden får mig att le. Men jag känner dina suckar enda hit för suck vad tråkigt det är att plocka.

    Min Kevin är som douglas, han leker med lite sen plockar han undan.. rätt skönt! haha

    Har lyst med min frånvaro, har jobbat som en liten gris men nu är jag här igen =) Kram

    SvaraRadera
  3. Känner igen det dära ;)

    SvaraRadera
  4. Hihi...upptäckte också ett sådant kaos idag och därför ett liknande inlägg. =) Nog är det urtråkigt att plocka ihop men barnen hade säkert jätteskoj! =)

    SvaraRadera
  5. Haha! Sa sag det ut hemma hos oss igar... Men dom hade aven dragit in ALLA Isabellas leksaker in till Alex rum... Galna ungar! :0)

    Kram

    SvaraRadera
  6. Såg att du slutat följa min blogg, ville bara tacka för tiden du var där och hängde med mig =O)

    SvaraRadera
  7. He he! Känner sååå väl igen det där... ;-D
    Här hemma "mutas" det med veckopeng om de städar sina rum. Rätt eller inte kan väl diskuteras. Ja ja..... *suckar lite* :-D

    SvaraRadera
  8. Vad härligt att det liksom är så hos andra & inte bara här..

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!