torsdag 14 april 2011

Städeri städera trallalla....

Klev upp ur sängen imorse och satte på mej skyddslapparna för ögonen de första jag gjorde... Huset ser ut som om det dragit fram en orkan i och jag borde plocka bland alla grejer som ligger och drar överallt. Dammsugaren borde oxå göra sitt jobb... Men istället för att städa låste jag dörren, lämnade barnen på dagis och tog mej en långpromenad och fika med 3 underbara vänner. Nu är jag hemkommen igen och är tvingad till att se skiten igen. Skyddslapparna har vist ramlat av och det är bara för mej att inse att jag måste börja städa, men jag orkar inte... Hur orkar och hinner mina barn att stöka till så mycket?? Alltså bara att bära runt på alla leksaker måste ju bara vara jobbig? Eller?;-) Nu ska jag kavla upp armarna och ta tag i detta med att stöka till med hårdhandskarna. Ok att de stöka till, men plocka då ihop efter er... De är väl bara att erkänna att jag är en slags curling/hönsmamma som går efter dom och gör allt de vill... Men nu är det slut på det;-)
Herregud va jag tjatar om allt och inget. Bättre att jag tog tag i städningen istället för att sitt här och jämra mej;-)


4 kommentarer:

  1. Hoppas att det går smidigt att städa!
    Kramen

    SvaraRadera
  2. Det där var inte så väldans stökigt om man jämför med hur det ser ut på vår övervåning!
    Där uppe är ett hopplöst fall som jag ofast försöker blunda för.

    Min blogg har kanske fått mitt hem att framstå som pedantskött, vilket är långt ifrån sanningen. Här stökas det ner en hel del också kan jag lova. Lycka till!

    SvaraRadera
  3. Hemma så hotades det med att allt som ligger på golvet slängs, attans så fint det blev ...fort :)

    SvaraRadera
  4. Men söta du! Det där var ju inte stökigt! Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!