tisdag 26 april 2011

Hemma igen...

De sägs: Borta bra men hemma bäst! Jag kan hålla med ibland, men inte just nu hade gärna stannat i stugan lite till... Vi drog ut på det ända till klockan 20 innan bilen rullade hemåt igår. Resan gick ganska bra hem förutom att Fabian inte sov en endaste blund på hela resan hem... Är man envis så är man;-)
Det är svårt de här med att sova nu när det är så ljust på både mornarna och kvällarna. Alfred håller på med tema ljus på förskolan och där lär de sig då att om mörkt och ljust! Han har nu kopplat ihop att om det är ljust ute så är det oxå dag, men när de blir mörkt ja då är det kväll! Så det är ingen lätt match att få de små liven att somna på kvällarna nu...
Imorse fick vi iallafall en låång skön sovmorgon till efter 9. Det var bara Alfred som vaknade runt 8 och tyckte det var morgon för att det var sååå ljust ute.... Får nog skaffa extrema mörkläggningsgardiner nu, så extremt morgontrött som jag är;-) *fniss*

3 kommentarer:

  1. mörkläggningsgardiner är verkligen bra. jag har såna plus en sån där ögonmask, annars skulle jag inte få sova en blund, vaknar så fort det blir en gnutta ljust :)

    SvaraRadera
  2. Känner igen det där... Vi har persienner som är svarta på ena sidan (och vita på de andra) i sovrummet. Funkar betydligt bättre än vanliga persienner. (Kanske dock inte lika bra som mörkläggningsgardiner).

    Hoppas påsken har varit bra?
    Kram V

    SvaraRadera
  3. Välkomna hem ni också!! =)

    Nä, jag hade gärna stannat i Helsingborg ett par dar till...
    KRAM på er!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!