måndag 11 april 2011

Gjorde det lika ont på dej mamma?

Har suttit och krystat och gråtit som jag brukar göra på måndagkvällarna i soffan... Har ju sett på favoprogrammet: En unge i minuten! Douglas var vaken och ville göra mej sällskap i soffan innan han somnade. De var många frågor om hur en förlossning går till och varför man har så ont?! ;-) Gjorde det lika ont på dej mamma när jag kom ut? Ja de gjorde det, men mest ont gjorde det när dunderklumpen Alfred föddes (4880 gram och 56 lång) Var ju inte lika lugn som hon på programmet som bara fes ut en 4,5 kilos bebis;-) Jag tror på det där med akupunktur. Har ingen aning om de funkar för jag har inte gjort det själv. Men när jag gick och pratade med en BM aoura innan jag fick Fabian så berättade hon att de varit på studieresa i Kina. Där snittade de till och med med ENBART akupunktur, häftigt! Visst är Douglas söt på bilden! Där är han endast en dag gammal och sååå underbart söt! Idag för exakt 6 år sedan var han bara 2 veckor, vart har tiden tagit vägen? Kan man stoppa tiden lite? De skulle jag vilja göra just NU!

5 kommentarer:

  1. Nejmen oj vad stor han var. Att du klarade det, vilket bedrift! =)
    Vi tittar också alltid på det programmet och trots att jag inte har några barn så blir jag otroligt sugen på egna när jag ser det. =)
    Kram

    SvaraRadera
  2. haha... och jag som tyckte viggo var en stor en på "bara" 4580 och 54 cm ;)
    Ha en riktigt myisg dag ! kram

    SvaraRadera
  3. Jag hade akupunktur på förlossningen m Tyra, hade aldrig testat innan men vilken effekt :) !!! nu är jag på jakt efter förlossningsförberedande akunktur. E supernöjd med nålarna :D

    SvaraRadera
  4. Jag har själv inte testat akupunktur, men mitt andra barn - Benjamin - var också en klimp, som din, men inte riiiktigt lika stor. 4445 vägde ha, och var 52 lång. :-) Jag använde ngt som kallas dyktekniken då, hjälpte mig otroligt mycket. Det handlar om att möta smärtan och slappna av i hela kroppen, då spänningar gör att smärtan upplevs mkt värre. Så söt han var på kortet, din son! Jag ser på min dotter, som fyller tre i sommar, och känner likadant - stanna tiden lite!

    SvaraRadera
  5. Jag fick en nål i huvudet när jag fick Sander, vilket lugn i kroppen.....nu (som tre barns mor, vilket kan framkalla sina krämpor) kan jag gå till min mamma som sätter öronakupunktur. Häftigt vad man kan "bota" med några nålar i öronen...
    KRAM Maria H.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!