onsdag 13 april 2011

Barnomsorg....

Nu är slutet nära för min mammaledighet... De är nu verkligheten ska börja på någotvis... Idag skickades barnomsorgs papprena in och allt blev helt plötsligt så himla verkligt... Min lilla skit ska börja förskolan om bara 4 månader och jag som varit hemma i över 3 år ska kasta mej ut i arbetslivet... Jag ska börja söka jobb redan nu och jag hoppas på att någon nappar på mina ansökningar! Tror ni att de är någon som vill anställa mej? Om man tänker så här: Jag borde ju egentligen vara ganska så attraktiv på arbetsmarknaden. Jag är klar med barna födandet, jag är mamma till 3 små barn och är van vid att ha 7511 bollar i luften, flexibel, "bara 31" år, kommer inte få några mera barn, erfarenheter av livet och SNYGG;-) *blink*blink* Visst borde jag ändå vara ganska så attraktiv?! Nu jäklar ska här sökas jobb och är det någon som läser min blogg som kanske har ett jobb över, så säg bara till!;-)

Tänk att denna lilla ska börja på dagis, hoppas bara att han hinner lära sig att gå först;-) *fniss* Douglas kommer att vara överlycklig när han får gå på skolan och fritids hela dagar och varje dag. I måndags när jag hämtade de på dagis grät och skrek han hela vägen hem för att han ville vara kvar på dagis. Han säger att varje gång jag hämtar honom så har han som roligast... Men snart så ska han minsann få vara där HELA dagarna och då kanske han inte tycker att de är lika roligt att vara där längre...;-)

12 kommentarer:

  1. Ja, tiden går ju så otroligt fort! Det 1½ året jag var hemma med mina gick otroligt snabbt och jag ville verkligen inte börja jobba. Men man var liksom tvungen.

    Hoppas att någon nappar på dina ansökningar. Det borde dom iallafall...hihi

    SvaraRadera
  2. Du kommer nog aaaaldrig att få jobb om man ska tro allt som skrivs om att arbetsgivarna snokar runt på facebook i ens blogg... Ha ha! ;-D

    http://www.dn.se/nyheter/internetanvandare-oroliga-for-sin-integritet

    SvaraRadera
  3. Jo då de tror jag att jag kommer att få! Klart som korvspa att de måste vara bättre att vara en bloggare och visa vad man står gör, de är vad jag tror iallafall.
    Så här sa dom oxå; Att de flesta arbetsgivare i dag googlar på arbetssökande och letar upp deras Facebookprofiler är en självklarhet, menar bloggexperten Sofia Mirjamsdotter. Men till skillnad från Per Hellqvist tycker hon att det är positivt.

    – Det är som när arbetsgivaren kallar någon till intervju eller ringer och tar referenser. Syftet är att få reda på vem personen är, inte att snoka efter dåligheter eller begravna hundar. Man vill veta vad det är för typ av person som söker jobbet, säger hon.

    Jag är posetiv till att blogga och att söka jobb, de är jag det!;-)
    Kram K

    SvaraRadera
  4. Självfallet kommer du att hitta ett jobb! Alla dom inte nappar på att anställa dig gör en stor förlust!! :)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Denna bloggen kommer bara att vara till fördel för dig, om en kommande arbetsgivare letar upp den!
    Jättefin!
    Lycka till!
    Kram Madeleine

    SvaraRadera
  6. Klart att du kommer att få ett jobb Karro =) jag håller tummen å ögonen öppna, å din blogg är ju fanstastisk å du är fantastisk så vem skulle inte vilja anställa dig =) jätte kramar å ett jätte stort lycka till / Katarina L

    SvaraRadera
  7. Du kommer säkert att hitta ett jobb. Hittar du inget så kan du ju alltid anmälla dig som timvikarie. Behövs både inom barnomsorgen och äldreomsorgen. Tills du hittar något annat.
    Kram Johanna

    SvaraRadera
  8. Ja, visst går tiden fort! Helt sanslöst!..:) Victors inskolning på dagis förra veckan gick toppenbra, men tyvärr blev han förkyld i helgen *suck* och är nu hemma. Hoppas på att han kan gå imorgon och hoppas att inskolningen inte är förstörd!
    Klart du ä attraktiv på arbetsmarknaden! ..;) Lycka till!
    //Camilla

    SvaraRadera
  9. Jodå, jag såg också att det stod. Jag bara jävlas med dig.
    Så länge man kan stå för det man skriver är det med största säkerhet inget som "ligger en i fatet"! ;-D

    SvaraRadera
  10. Va kul! då kanske Lukas och Fabian blir polare, då ska han nog visa honom allt han kan, om inte han blir vidareflyttade efter sommaren då vill säga. Lycka till med jobbsökandet, det klarar du lätt!

    SvaraRadera
  11. Här är det också slut på mamma-"ledigheten" runt augusti. Ska ju plugga färdigt (sista terminen på US) och sambon jobbar, så då blir det ju förskola för Lillan. Gud vad tråkigt, men ska bli skönt att få göra något än att "bara vara hemma" om du förstår hur jag menar :)

    Kram!

    SvaraRadera
  12. Vad gruvsamt det måste kännas att sätta dem på förskola, även om det nog är nyttigt för dem. Önskar dig lycka till i jobbsökandet.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!