torsdag 28 april 2011

En fullspäckad eftermiddag!

Vid dagishämtningen idag körde vi raka vägen till mormor och lämnade av Douglas och Fabian. Sedan styrde vi bilen mot grannbyn och tandläkaren! Jag hade förberett Alfred på att gapa stort och jag hade fasat för det värsta... Att han typ skulle vägra öppna munnen eller helt enkelt bita tandläkaren i fingret;-) Men det gick över förväntan mycket bra, han bröt istället ihop och grät... Jo då min lilla tuffing som annars är så tuff satt där i mitt knä och gapade, men började sedan att gråta för att han var så hemskt törstig;-) *sötfis* Man kan verkligen hitta olika andledningar för hur man tycker det är jobbigt att vara hos tandläkaren och i Alfreds fall så skyllde han på att han var så törstig;-)


Efter det så bar det iväg på öppet hus på förskolan! Åh va trevligt det var, så kul att se vad barnen har gjort och gör där på dagarna! Jag fick nästintill dra dom ut i bilen så att vi kunde åka hem. För hade barnen fått bestämma så hade vi nog varit kvar där ännu;-)
Golf stod oxå på schemat idag för Douglas. Men eftersom att jag numera är en singel mamma (nej då jag är inte alls bitter;-)) så valde han att skippa den ikväll... Jo då så att vi har haft fullt upp, det är liksom inga problem att få dagarna att gå. Nu sitter jag här och väntar på att min käresta ska komma hem så att jag kommer ut på en springtur... Men det ser ut som om jag kommer att få springa inatt... Nej som sagt, jag är inte alls bitter...;-)

4 kommentarer:

  1. Söta killar du har!! Minns också Melkers första tandläkarbesök... Jag hade pratat om att man måste gapa stort och fint, så han hoppar snabbt upp i stolen så fort han kom in och gapade det största han kunde innan ens tandläkaren kommit in i rummet! *fniss*
    Hoppas du snart får komma ut på din löptur, flit-Lisa, där...

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Hejja hejja!! Hoppas du kommit ut på din springtur nu i alla fall...här gick det riktigt tungt idag men det gör det juh ibland...blä..ny tag imorrn! =)

    ...å du man FÅR vara lite bitter ibland...bara det går över snabbt! ;-)

    kram kram

    SvaraRadera
  3. haha :)
    dom är så söta alla 3 - och ändå rätt olika varann :) Alfred är väl den som är mest lik dig?

    SvaraRadera
  4. Är impad att du bara orkar!!! Själv tog jag mig inte ens utanför tomtgränsen igår (förrän på egen hand på kvällen alltså)...

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!