fredag 22 april 2011

De blir inte som man planerat...

Resan ner hit till Mellbystrand gick ganska bra. Med betoning på ganska... Vi stannade till i Värnamo och käkade kvällsmat på MAX. Allt var frid och fröjd, barnen lekte ute och vi satt till och med ute i de underbara vädret. Allt slutade med katastrof när Alfred bara ställer sig rakt upp och ner och kissar där vi sitter och äter bland borden och stolarna... Nu skrattar jag bara åt, men just då var det inte roligt att vara mamma och pappa åt Emil... Han åkte in med ögona böj i bilen och så började vår färd neråt!


Vår plan var att de skulle somna och sova för natten för att vi åkte så sent. Jo de somnade och sov gott ända tills ca 1 mil från stugan då Fabian vaknar upp och är hysterisk... Väl i stugan vaknar alla barnen och somnar inte förrens vid halv ett inatt... Behöver jag säga att jag suckade både en och två gånger igår... De var liksom inte de vi planerade...


Fabian har strulat hela natten lång och vaknade dessutom innan klockan åtta. Min svärmor som sov i rummet brevid snarkade som en liten gris så henne har jag hört större delen av natten... Behöver jag säga att jag är ganska trött just nu?;-)


Som tur är börjar solen skina och jag ska hoppa i mina shorts! *lovley* Vad gör väl lite sömnbrist när solen skiner och det är påsk!


Läste mitt horoskop imorse och nja de stämmer ganska bra.... Det ser ju trots allt ut som om min dag kommer att bli ganska rolig!;-)


3 kommentarer:

  1. Man glömmer snabbt tröttheten när solen skiner :) Glad påsk! Kram

    SvaraRadera
  2. Vilken cirkus. Sånt brukar drabba oss också, tur att man kan skratta åt eländet i efterhand :-)
    Glad påsk på er!
    Kram

    SvaraRadera
  3. efter den mardrömsresan kan helgen bara bli bättre !! Kram och glad påsk !!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!