onsdag 22 december 2010

Vår lilla hustomte!

Vi har en liten hustomte som går upp för sin lilla steg och som är på väg upp i ett hål i taket! Den har fått många att haja till när de helt plötsligt fått se den i taket. Många barn har sprungit upp och tittat om den har sitt huvud uppe;-)
Den är "hemmagjord" av min svägerska släktingar på Tjörn! Tyvärr har de gjorts ett plagialt som säljs på ullared, men som dock inte alls är lika fin. De har även börjat att göra sotare, är lite sugen på en sådan att ha vid vår kamin!
Jag hade ett gäng beställningar nu innan jul, men beställde några för många. Så nu har jag några på lager om ni skulle vara intresserade så finns dom hos mej att köpa! Maila mej för mer info! (karolinjohansson85@hotmail.com)

5 kommentarer:

 1. Den var ju jättecool! :-D

  Vad gäller Ernst måste jag ju säga att jag från början tyckte han såg rätt bra ut. Men efter att ha "lärt känna" honom och insett hur otroligt (jobbigt) klämkäck karln är, så har "sexigheten" liksom sinat bort.... :-P

  SvaraRadera
 2. Vilken fräck tomte! Roligt med lite tufft julpynt i kontrast till allt puttinuttit som finns att köpa.

  Ett litet tillägg om Ernst!
  Min svärfar har varit Ernst slöjdlärare under flera år! De ni:) Det är dock väldigt länge sedan nu och det känns som Ernst går sin egen väg och gör på sitt egna vis. Svärfar är kanske inte det största "Ernst fanset". Klämkäck som bara den är han i allafall denne Ernst:)

  Ta det lugnt med julstöket!
  Kram Veronica

  SvaraRadera
 3. Men gud vad fin!
  En sådan hade jag velat ha.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken gullig tomte! Skulle nog bli lite för dyrt att skeppa över till Kalifornien, annars hade jag gärna beställt en! :)
  Ha en underbar Jul!
  Kram! Erika

  SvaraRadera
 5. Vad häftigt!! Jättefin!!

  Men charmen ligger ju lite i att tomten är på väg uppför ETT hus! Hänger han på var varannat är det inte lika unikt längre ;o).

  God Jul!!
  Kram!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!