tisdag 14 december 2010

Julkänslor, vart är ni?

De är så himla tråkigt just nu... Jag känner inte en endaste liten julkänsla i kroppen:-( Trotts ett härligt vinterlandskap, glada ungar i väntan på tomten, inge stress över något så finner jag ändå inte den någonstans. Är de så här de ska bli när man blir äldre? Jag vill ju känna samma spänning i kroppen som jag gjorde förr med alla förväntningar och den underbara stämningen.

Julklapparna är ännu inte köpta, men vet på ett ungefär vad jag ska köpa. Kankse är de så att om jag ger mej ut bland alla sönder stressade människor så kanske jag finner den vanliga traditionella julstämningen?

Vi ska vara här på både julafton och juldagen, inte ens de är jag stressad över. De löser sig väl med allt tänker jag... Vi kör på lite knytis och de brukar fungera mycket bra!

Har ni funnit era julkänslor ännu? Kan ni kanske hjälpa mej att finna dem igen? Tar gärna imot tips på hur man gör för att finna tillbaka dem!!

Barnen har iallafall julkänslor, de pratas om tomten hit och julklappar dit! Frågade Jonas häromdagen om han känner den där extra julkänslarn och ja förstås de gjorde han...
Känner mej samtidigt väldigt stressad över att jag inte finner den, med tanke på att detta nog är min sista jul som mamma ledig. Hur kommer de bli de andra jularna? Kommer jag ens då att kunna vara ledig och njuta av julen...Åhh aldrig är de då bra...
Så snälla julkänslor, kom till mej nuuuuu!!

3 kommentarer:

 1. Skickar över några här!
  Hoppas de infinner sig:)

  SvaraRadera
 2. Jag kan oxå skicka över några, då jag har några julkänslor att undvara...hihi

  Jag har läst din blogg ett tag och det är en underbar och rolig blogg du har. Gillar den skarpt!
  Jag har aldrig kommenterat men jag tyckte det var dags nu.

  /Therese

  SvaraRadera
 3. I år har jag för första gången i mitt liv (tror jag) känt mig stressad över att julen snart är här!

  Jag har julkänslor i massor, men känner lite stress över att det är så mycket jag vill hinna göra, men tiden går så himla fort... Massa godis och bak som står på to-do-listan.

  Förmodligen känns det så för att jag också varit hemma och ledig de senaste jularna. Nu jobbar jag ju, om än bara halvdagar. Men ändå, dagarna rusar ju iväg för fasiken.

  Kram ♥

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!