lördag 11 december 2010

Tomtemor....

Douglas har slutat att tro på tomten, vilket är super tråkigt:-( De började redan förra året med att han sa att han såg vem som var tomten och att de ändå vi som köper julklapparna... Men hallå är de inte lite tidigt att sluta tro på tomten redan??
Han har dessutom avslöjat för sina kompisar att tomten inte finns, inte alls bra...

Iallafall så ringde min faster hit idag, vi pratades vid lite och sedan ville hon prata med Douglas! Hon presenterade sig som tomtemor och de pratade länge, jag såg hur han lyssnade, tindrade med ögonen och han berättade vad han önskade sig! De fick lov att avsluta samtalet för att de hade så fasligt mycket att göra inför julen och de var många barn hon skulle ringa till;-) Så nu tror jag minnsann att han börjar tro på tomten igen!! ;-)

Tack snälla tomtemor Lillemor för att du ringde!

3 kommentarer:

 1. Hoppas som sagt att han fått tillbaka tron nu ;-) Jag är jätteglad för att Saga som är 8 år (fyller snart 9) fortfarande tror STENHÅRT (nästan mer än småsystrarna)Det är så gulligt och höra hur hon förklarar minsta lilla "konstig grej" om Tomten för att "bevisa" att han finns. Hoppas att denna tro håller i sig ett tag till =)
  Hoppas att du känner dig bättre i kroppen förresten med tanke på ditt förra inlägg =(.
  Trevlig helg!
  Kram/E

  SvaraRadera
 2. Håller med, vilken jättebra idé! *funderar på vem som skulle kunna ringa hit* :-)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!