söndag 5 december 2010

En fråga???

Fick en fråga/påstående i det förra inlägget där Alfred är naken att det inte är passande att lägga ut nakenbilder på sina barn på bloggen... Men det var inte alls min mening att vinkla det till det ponografiska utan mest för att jag tyckte att det var så himla gulligt. Och jag vill visa upp hans sida och hurdan han är och han är ju för det mesta naken...
Jag har lagt ut många "naken" bilder på Alfred som ni mina trogna läsare vet, men dock ALDRIG visat hans könsorgan...
Många badbilder från somrarna har det oxå blivit där de enbart har haft badbyxor på sig. Men tanken har aldrig slagit mej att det skulle vinklas på detta sättet..:-(
Är det opassande som jag har gjort att lägga ut såna här bilder som jag har gjort på min lilla nakenfis? Hjälp mej för jag blev helt förkrossad av denna kommentaren...

Visst finns de fula "gubbar" överallt som kan vinkla bilderna hit och dit det fattar jag oxå. Men i min mening så tycker jag själv att det är helt ok att lägga ut såna här bilder bara man inte visar deras könsorgan...

9 kommentarer:

 1. MEN FOLK SKA DÅ BRY SIG I ALLT, SKIT I DEM!!! jag blir så irriterad. jag har visat bilder där nemo är naken men aldrig på snoppen. när de är så små tycker jag det inte gör nåt men när de blir lite äldre kanske man ska vara lite försiktigare. men alfred är ju sån, naken hela tiden typ, lätt att ta en bild på honom med kläder. ;)

  SvaraRadera
 2. Då jag är "folk", så anser jag att det ej är lämpligt att lägga ut nakenbilder på sina barn. Det är världens enklaste sak att kopiera bilden och sedan länka på en sk pedofilsida. Man kan inte ha koll på vilka människor som är inne på sin hemsida. Visst vill man bara tro gott om dem som är inne och hälsar på, men det finns fula fiskar också.
  Jag menade inget illa innan, utan är bara rädd om ditt lilla barn. Sen så tycker jag att man ska tänka ett steg länge. Det lilla barnet man lägger ut för hela världen blir så småningom stor och hur ser han/hon på det då, att sina föräldrar lagt ut olämpliga foton, tror inte att de är uppskattade, även om man gjort det i all välmening. Som vuxen bör man agera som vuxen!

  SvaraRadera
 3. Hej, förstår dilemmat, och förstår även personen som kommenterade. Det finns så många idioter som surfar runt och finner tillfredsställelse på små barn, även om det är väldigt oskyldigt.

  Jag vill inte peka med hela handen, utan bara ge ett råd, hoppas att du inte finner mig som en besserwisser, men jag undviker bilder på barnen där det förkommer mycket hud, så de kan komma i orätta händer, sedan gör givetvis du som du till, men för lillens bästa.

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Jag har länge läst din blogg (vet inte hur jag hamnat här från början, men möjligen genom en vän som kommer från Malung, har förstått det som om du också gör det?! Vet dock inte när jag skulle fått adressen, möjligen sett på facebook?!) hur som helst så älskar jag din blogg och ditt sätt att skriva, roligt, utlämnande och ärligt! Jag tycker som du, att det är okej att lägga ut denna typen av bilder så länge man inte visar könet! Det här är, så vitt jag förstått, Alfreds sätt att vara! Om pedofiler är ute efter bilder på nakna barn så är det nog inte denna typ av bild. De sjuka människor som njuter av dessa bilder är sjuka i huvudet och skulle nog lika gärna gå igång på ett barns ansikte och klippa in det på ett annat naket barn...då skulle man inte kunna lägga upp några bilder alls isf. (ska dock erkänna att jag själv varit försiktig med nakna bilder på mina barn...men jag tycker inte att den här bilden är värre utan kläder än med) Jag tycker att du och din sambo ska prata igenom vad NI tycker och strunta i alla moraltanter som ska ha åsikter om allt och alla! Njut av din familj och gör som du vill, det är det som är så bra med internet;) Tycker att man kan ge råd, men den här personen verkar vilja bestämma över dig och det finns inga tvivel om att denna person anser sig ha rätt, jag hoppas att du gör det som känns rätt för dig!
  Kramar från Elin!

  SvaraRadera
 5. Bella - till dig vill jag först och främst säga att det är DIN enskilda åsikt att det INTE är lämpligt med nakenbilder på barn på sin blogg!!
  Man kan lägga fram sin åsikt utan att få den att låta anklagande, vilket jag nästan tycker din gjorde.
  För att Karolin lagt ut en jättesöt bild på sin som utan kläder, så betyder väl det för f*n inte att hon inte bryr sig om sina barn?!

  Du hade aldrig gjort det, men det är DU!

  Karolin - Det där är en sak som är upp till var och en, och ingen annan ska komma och berätta vad som är ok och inte. Är det ok för dig så är det!!
  Det finns bildredigeringsprogram, och där skulle det ta mig tex 2 min att klippa ut ett huvud på ett barn på en bild och sätta det på en annan kropp. Vill man få till olämpliga bilder så kan man göra det oavsett hur originalbilden ser ut!!

  Man kan inte nojja över allt hela tiden!

  I mina ögon så är det inte alls konstigt eller fel, du drar ju ändå en gräns att inte visa könsorganen på barnen.

  Ta inte åt dig av tråkiga kommentarer, även om det är svårt att låta bli!

  Kram ♥

  SvaraRadera
 6. Ursäkta att jag lägger mig i men jag ville bara flika in med en liten åsikt. Jag har ju själv inga barn så egentligen kan jag ju inte uttala mig kring detta. Jag skriver ju blogg ibland och har tänkt sätta lösenord på bloggen när dagen kommer då jag förhoppningsvis blir en lycklig mor. Sedan kan man ju ge lösenordet till alla nära och kära som man vet läser bloggen och utesluta oönskade besökare! =) Ha det så bra och hoppas att du inte blir ledsen över allas åsikter. I grund och botten bör man göra som man själv anser vara bäst. Detta var bara ett litet tips. =)

  SvaraRadera
 7. Jag skulle ALDRIG lägga ut kort på mina barn varken på blogg eller hemsida, inte förrän dem kan bestämma själva om dem vill vara på kort på min blogg eller inte!

  Men det är ju jag det. Vad andra gör, det bryr jag mig inte. Fråga dig själv vad dina barn tycker när dem är äldre, när dem ser korten på din blogg istället!

  SvaraRadera
 8. Tycker att du ska göra som du känner är riktigt, Karro.
  Och var går gränsen för vad man ska berätta om sin familj med bilder? Hänger jag ut min dotter genom att visa henne sjuk i cancer? Kommer hon hata mej i framtiden?
  Tycker den här diskussionen gått överstyr. Jag ser den överallt. "Vad ska dina barn säga i framtiden när dom ser bilder på sej själv på bloggen?" På bloggen??? Är jag naiv som tror att internet kommer se helt annorlunda ut i framtiden? Kommer verkligen mina barn läsa min gamla blogg om när dom var barn? Finns bloggandet ens kvar då?
  JAG gör som JAG känner är rätt. JAG delar med mej av min och mina barns vardag. Den som tycker det är för mycket kan sluta läsa/titta helt enkelt!
  kram

  SvaraRadera
 9. Tycker inte du har lagt ut några "stötande" bilder på dina barn, tvärtom! Det finns alltid idioter som har sjuk fantasi och kan få vilken bild som helst till att bli fel. Men som många här sagt, du känner själv vad som är rätt. Jag gillar verkligen din blogg och har aldrig någonsin tänkt på detta dilemma tidigare. Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!