torsdag 30 december 2010

Änglavakt...

Alfred fick mitt hjärta att nästan stanna nu ikväll... Jag stod och bytte på Fabian när jag helt plötsligt hör ett fasligt ljud utifrån köket. Jag sprang dit och ser hur lilla Alfred kommer ut från lådorna och raset och gråter hysteriskt. Enligt Douglas stod han och drog i lådorna (Inte klättrade som han brukar) och en av lådorna satt så fast. Helt plötsligt lossnade hela skänken ifrån väggen. (Borde vara en omöjlighet att kunna få loss...) Jag tackar vår änglavakt som måste ha varit här. För hade oturen slagit till på riktigt så vet jag inte om Alfred hade överlevt att få en stor tung massig ekskiva över sig... Han fick inte en endaste liten skråma på sig. Tänk om dessutom Fabian hade varit där och krupit runt som han brukar... Uscha hemska tanke:-(
Jag är så oerhört tacksam att de gick så bra som de gick! Nu är fastskruvning och limning prio nummer ett när Jonas kommer hem!

8 kommentarer:

 1. Oj oj oj vilken tur han haft!!
  Huuu, ja många tankar hinner gå igenom huvet innan man är framme å kollar vad som hänt! Skönt att han inte gjorde sig illa!♥

  Skönt också att din älskade kommer hem nu och att svågern är bättre!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. herregud,vilken tur att det gick bra,men hur kunde den lossna från vägen?ja man hinner tänka massa otäcka tankar,varför gör man det,gick det bra behöver man ju inte älta,men man gör ju det ändå.Denna Alfred har varit med om mycket han.

  Kul å höra att Perre är piggare,hoppas nu verkligen Jonas å Krille kommer hem så ni få fira nyår ihop.kram Sara

  SvaraRadera
 3. Gode gud vilken tur att allt gick bra ändå. Vågar inte tänka vad som hade kunnat hända..

  Sv: Jomenvisst, du får gärna låna mina tjejer ett slag så kan jag ta dina killar! Min Lukas hade säkert blivit överlycklig :-)

  Kram på er
  K

  SvaraRadera
 4. Kära nån, det kunde verkligen gått illa.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Nämen Åh! Vad läskigt! Och vilken jädra TUR att ingen liten hamnade i kläm!

  SvaraRadera
 6. Men OJ! Det där är tvättäkta änglavakt ja! Kanske den där lilla spökvarelsen som satte taket på kyrkan också? ;)

  Kram ♥

  SvaraRadera
 7. Men shit! Vilken tur att det gick bra!!!
  Å kanske kanske "botar" smällen Alfreds busande!? ;)

  SvaraRadera
 8. Hua! Nu fick jag hjärtsnörp! Ta hand om er o. krama extra på A! Säger som syster, han kanske reflekterar lite över det själv sen?

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!