söndag 12 december 2010

God morgon!

Hade besök igår kväll av Jonas bror Krille och min söta svägerska Annelie! Vi åt, drack och tjatade en hel kväll!!;-) Så kollade vi givetvis på sista programmet av så mycket bättre! Plura, September, Di Leva och Petter har verkligen växt i mina ögon, fasen va bra dom är!! De artister som tackat nej till att medverka i detta program måste ångra sig rejält mycket nu med tanke på vilken succé som detta program har gjort!

Igår blev de premiär smak på årgångsglöggen från blossa! Måste säga att jag blev väldigt förvånad. Har bara hört negativt om den, men jag tyckte att den var mycket god!

Slöade till på efterätten och köpte en färdig istället....;-) De blev Frödinges kladdpepparkaka! Åhhh herrugud va god den var, en riktig tio poängare!!

Alfred var uppe längst av alla barnen, han somnade inte förrens efter halv tolv. Men de kan ju bero på att han sovit middag vid 17 tiden inne hos grannarna... *harklar mej*
Han hade verkligen myror i brallan hela kvällen och vägrade sitta stilla.... Men till slut kröp han ner brevid kussarnas hund Rocky och somnade gott på en madrass i köket;-)

Vi vuxna satt och spelade kort halva natten, gissa vem som vann de flesta gångerna?! Jag självklart ;-)!!

1 kommentar:

  1. Förbannat att jag glömde hämta ut mina förbeställda glöggar!! Det hade varit kul att testa, för de lät väldigt goda.

    Ja jag kanske ska lägga ut tävlingsinläggen i marginalen. Gjorde det med nåt för ett tag sedan, men då fick liksom inte bilden plats, så det blev asfult. Men kan testa igen.

    Kram ♥

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!