måndag 6 december 2010

Att vara eller icke vara....

I stundens "hetta" igår kände jag att nej nu slutar jag blogga.... Denna bloggen betyder otroligt mycket för mej och jag delar med mej av mitt liv och så blir det bara så fel...
Jag har dividerat fram och tillbaka hela kvällen igår om hur jag ska göra? Sluta blogga eller inte? Vad kan jag lägga ut för bilder? Men efter att läst era fina kommentarer så har jag bestämt mej för att fortsätta blogga och kommer att göra det som jag brukar. För vill en pedofil ha en naken bild så tar det han 2 minuter att redigera och klippa in både kroppar och huvud och gjort den bilden som han verkligen ville.
Alla tror att "fula" gubbars bilder enbart kommer från bloggar? Men jag kan tala om för er som har facebook och lagt ut massor av bilder där, att de bilder som ligger där äger fejjan och kan göra vad de vill med dom... Har en bekant till en bekant som såg sig själv sitta på en reklampelare. Och bilden kom från fejjan... De polisanmäldes men rätten kom på fejjans sida för man godkänner vissa grejer innan man lägger ut sina bilder där... *Svammel*svammel'*

Jag hoppas verkligen att den dagen mina barn själv kan läsa så kommer de att tack mej för att jag bloggat och skrivit upp om deras liv! Jag har ju inte direkt lagt ut några kränkande bilder på dem utan bara roliga, eller hur?
Hade min mamma bloggat eller skivit ner så här mycket om mej när jag var liten så hade jag varit överlycklig... Och det är som Tigrinnan säger, vem säger att ens bloggandet finns kvar när de är stora? Eller så kanske det är ännu mera bloggande så mina inlägg om mina barn kommer att jämföras som en piss i nilen...;-)

Jag känner just nu att ska jag blogga så ska jag göra det helhjärtat och fortsätta skriva och vara som jag är ,annars skiter jag i det! Och lösen på bloggen? Nej det är inte alls min grej...
Jag bloggar så som jag själv vill läsa bloggar. Tycker själv om att kolla runt på bloggar med mycket bilder och normallång text!

De konstiga är, att de som tycker negativt om mina bilder de är flest de anonyma som inte ens vågar skriva vem dom är?? Fega, jag det tycker jag!
Nu har jag sagt mitt och jag har bestämt mej för att låtta detta rinna av mej och skita i detta... Så nu mina trogna läsare kommer jag att fortsätta blogga som jag har gjort och jag hoppas att ni tycker om min blogg ändå;-)!! PUNKT!

11 kommentarer:

 1. Fortsätt blogga, jag läser din blogg varje dag och tycker du är en toppen mamma till dina söta pojkar. Jag tror barnen kommer tacka en för att man har skrivit så mycket om deras uppväxt sen när dom blir stora. Jag skulle tyckt att det hade varit roligt att kunna läsa om min uppväxt, men det är bara minnen som människor runt omkring mig kan berätta som finns kvar.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det glädjer mig att du tänker fortsätta blogga. Ser fram emot att läsa dina kommande inlägg:)
  Kram Veronica

  SvaraRadera
 3. Kul att du fortsätter blogga men ibland tänker man riktigt till när det gäller bilder. Hade jättedåligt samvete i somras när jag la upp en nakenbild på Judit.... men sen tänkte jag ungefär som du.

  Hoppas vi syns imon,
  kram

  SvaraRadera
 4. JAAAAA!!! Fortsätt blogga! Läser din blogg varje dag och tycker den är jättebra. /Ebba

  SvaraRadera
 5. Tummen upp Karro! Fortsätt vara DU! Kram

  SvaraRadera
 6. Stå på dig vännen, finns alltid någon eller några som kommer påpeka eller kommentera allt du gör, säger, skriver osv oavsett var och när, det är så!
  Jag beundrar dig för det du gör och hur du fixar allt och att du vågar vara så "öppen".. Men det vet du:)
  så länge det känns bra för dig så gör du rätt!
  Kram H.

  SvaraRadera
 7. Tänkte exakt detsamma igår, de som verkligen var jätteemot det var anonyma! Löjligt tycker jag!

  Det är väl ändå vuxna människor som läser här inne? Då måste man väl våga stå för vad man tycker?!

  Bra beslut att fortsätta blogga, låt ingen hindra dig utan kör ditt race gumman!

  Kram ♥

  SvaraRadera
 8. Hej
  Jag har nyligen hittat hit och jag ville bara säga att jag fastnade för ditt sätt att skriva, kul och personligt. Det är roligare att läsa bloggar som har både text och bilder och jag tycker att du ska fortsätta i samma anda, bara det känns okej.
  Bilden på din son tyckte jag bara var kul. Mina barn har också haft en sällsam förmåga att kunna somna på de mest underliga ställen !

  Ha det gott / Suzanne

  SvaraRadera
 9. Klart att du ska fortsätta....Du " Äger" som barnen säger ;=)) Kölla bara på antal besökare!!
  SNART 70.0000 DET DU!
  / GELA.L

  SvaraRadera
 10. Såklart du ska fortsätta!!! Din härliga blogg me din ännu härligare familj!!! Absolut.. Många många kramar Sanna

  SvaraRadera
 11. Du får inte sluta blogga, jag saknar dig så mycket Karro och när det är så många mil emellan oss så är det roligt att kunna läsa dina funderingar och läsa vad du/ni gör.

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!