måndag 13 december 2010

Sankta lucia...

Den 13:e december 1997 var jag lucia kandidat till Malungs lucia! Tyvärr var det inte jag som blev lucia, något gick visst fel med röstningen har jag för mej;-) *fniss* För visst borde jag ha blivit lucia?! *Blink*blink*

Eftersom att Malung är skinnets mecka så är de ju klart att även lucia linnet var gjort av skinn och även den helt underbara kappan som vi fick bära. Hade inte tackat nej till den idag om jag hade fått den!

De var en häftig upplevelse att vara med på iallafall Vi var ute och lussade från en mycket tidigt morgon till sena kvällen. Vi åkte många mil och sjöng för både stora och små och jag minns att jag var sååå sliten efter denna dagen...
Herregud de är 13 år sedan detta var, vart har de åren tagit vägen??

Har ännu inte hunnit se något lucia tåg, men ikväll ska vi på barnens föskola och titta på de små liven. Förmodligen blir de nog en och annan tår från både mamma och barn. Hmmm har en förmåga att lägga en liten tår när jag ser mina barn göra såna här saker. Jag blir ju bara sååå stolt över dem!
Douglas har fått en del av en vers som han ska säga, så den har de övats på hela helgen. Måste erkänna att jag är lite nervös för hans skull;-) Förmodligen är inte han ett dugg nervös....;-)

2 kommentarer:

Tusen tack för din kommentar!