söndag 12 december 2010

Bad hair day!?!Hmmmm, vet inte hur vi ska få bukt på Alfreds råttbo??? Inget balsam i hela världen hjälper till hans trassliga hår.... Klippa sig kanske? NEJ inte nu när han äntligen har fått lite längd och en gnutta tjocklek på det!!!

Tror minnsann att han har en bad hair day idag. Eller de kanske inte bara är idag, utan även de andra 6 dagarna i veckan oxå!?! *fniss*

5 kommentarer:

 1. Hej! Edith har också haft tunt hår som sett ut som en trasselsudd (speciellt när hon sovit) När hon duschar brukar jag ta lite av min inpackning i håret där det är som trassligast och det funkar ganska bra! Sa till en jag känner som är frisör att det kanske man inte ska göra på 2-åringar men hon tyckte det var jättebra, det är ju bara näring för håret. Nu i förra veckan så blev det dock klippning till page för Edith och då är ruffset lite bättre...:)Kram Angelica

  SvaraRadera
 2. Ja det var en trasselsudd! =) Jag använder balsam spray på Lillebror när håret är för trassligt - som på morgonen. Fungerar bra!

  SvaraRadera
 3. Nu har jag lagt en tävlingslänk i högerkolumnen. Men det går inte att länka i texten under bilden va? Själva bilden får funka som länk, eller gör jag fel?
  I vissa tävlingar ska man ju länka till både bloggen och hemsidan som sponsrar priset...

  SvaraRadera
 4. Hamnade här av en slump och kände igen "råttboet". Jag sprayar rejält med spraybalsam på kvällen, det hjälper!!

  Ha det gott och God Jul!

  //Tina

  Ps. Mysig blogg du har!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!