måndag 20 december 2010

Granen står så grön och grann...

Ännu en grej att bocka av! Granen är påklädd och står och lyser så vacker på övervåningen! De doftar skog i hela huset och kulorna går i färgerna röd, vit, svart och silver!

Jag och Alfred snorde ihop cornflakesgodis innan. Han fick givetvis slicka skålen, men tyckte inte alls om innehållet... Han gick istället till bänken där en majsburk stod. Han pekade på den och sa: -Mamma den jag gillar! Han föredrar alltså grönsaker och frukt framför godis och sötsaker;-) Önskade själv att jag var likadan... Vågar inte ens tänka på hur mycket kalorier kroppen kommer att få i sig under julen... *suck*

Borde göra massor av saker ikväll, men trotsar de och kryper upp i tv soffan istället;-) Massor av bra på tv.n ikväll som inte går att missa. Dessutom har jag missa den braiga julkalendern i 5 dagar, så jag har lite att titta igen... Tur att SVT play finns!!

5 kommentarer:

 1. Fin fin julegran :o). Se till och med barnen står nedanför den och har klätt sig julfina ;o).

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Vilken fin gran! O vilken fin gosse med såklart! Älskar också svtplay - är på del 8 på julkalendern - var ju lite sen att börja kolla (kan bero på att mina barn är 17 o 21...) men den är ju så rolig!:)
  Julekram till dej!!!:)

  SvaraRadera
 3. Fin gran :)
  Vi ska sätta i ljusen ikväll, men det måste vara den absolut tråkigaste delen av alltihop :D

  Vad du skräms med dina spökhistorier då... Läskigt, jag hade också blivit rädd.

  Och du drömde om mig du ;) Fast jag är väl så långt ifrån blond man kan komma, plus att jag inte heller har upplevt mig själv som låghalt hahaha!!! :D

  Kraaam ♥

  SvaraRadera
 4. Måste skratta, samma sak hände mig igår! Jag och Benjamin bakade choklad/lakritskola och han ville smaka. Självklart! Men sen så pekade han på skålen med stekt fläsk som stod och väntade på fläskpannkakan och sa att det, DET ville han ha, ÄR han min son ;-)??
  Under jul så FÅR man inte tänka på kalorier, då förstör man ju allt.
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!