torsdag 30 december 2010

Undrar...

...just hur beroende man kan bli av ett spel, tror minsann att de växt fast i Douglas händer...;-)

*Harklar mej* Tyvärr kan jag inte säga åt honom att sluta spela, för jag är lika speltokig som honom... Så fort de små kidzen somnat på kvällen rycker DS:et fram och helt plötsligt har de gått 3 timmar och klockan är 01:30... Får nog istället lyfta fingret till mej själv och säga ajabaja och försöka släppa mitt spelberoende;-)

Men snart, alldels snart har jag varvat super mario och då kanske jag kan släppa de för ett tag iallafall... *blink*blink*

2 kommentarer:

 1. Hahaha ja jag trodde också att Tindra skulle tröttna efter ett tag med konstant DS-spelande. NOPE!
  Och jag är likadan som du, jag tjatar hela tiden på henne att det MÅSTE vara min tur att spela nu :D

  SV: Ja du hade varit mer än välkommen över på fika! Sambon gillade inte kakan, så det blir väldigt mycket över till mig ;) Så igen - synd att vi inte bodde lite närmare!

  Kram ♥

  SvaraRadera
 2. Ha ha, ja inte är det lätt inte :) Svårast för oss kanske!

  Elviras bokstäver är köpt från Panduro.. de är i pappkartong och ganska B egentligen men jag tycker om de! Dock har de ju fina träbokstäver på typ Mio och Gallerix har jag sett, som är fiiiiina och verkligen värda sina kronor, de var nog billigare än mina dessutom :) Mina kostade 50 kr per bokstav tror jag och de kostade 30 eller 40 per bokstav, tror jag minsann! Så kolla upp det!

  Kramar!!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!