tisdag 7 december 2010

Gympa avslutning 2!

Ikväll var det Alfred tur att ha avslutning på gympan! De är så härligt mycket spring i alla 2- åringar och ingen lyssnar på vad man säger;-) De gör liksom som de vill och är verkligen supernöjda med det;-) Favoritsysslan på de flesta 2-åringarna är nog ändå att klättra i ribstolarna och att bara få springa runt...
Pippi Långstrump kom på besök och dansade och sjöng för och med barnen. Var väldigt uppskattat från barnen, men samtidigt lite skräckblandad förtjusning. Finns verkligen pippi utanför tv;n?!;-)
*Harklar mej* Hade önskat att jag kunde visat den fina Pippi som för övrigt är min fina svägerska. Men mästerfotografen Jonas lyckades inte zooma in henne i någon bra bild;-)

Har även varit på min sista träning för denna terminen. Så nu kommer min kropp bli ännu slappare... Funderar faktiskt på att köpa en zumba tränings DVD?! Har ni prövat det? Är det svårt? Bra träning?

Nähä nu ska jag häva mej i soffan och njuta av mina onda tränade ben;-)!

6 kommentarer:

 1. Zumba är riktigt skoj. Men jag har lite svårt för de svårare stegen, eftersom jag har noll i koordination. Man blir svettig och det är ju det man vill :)

  SvaraRadera
 2. Mamma från Skillingaryd7 december 2010 kl. 22:57

  Jag har zumba tränings dvd, men tyvärr så har jag inte kommit igång riktigt, en del steg är svåra att fatta genom tv rutan, men andra hyffsat lätta.
  Och det är roligt så nu efter förkylningen lagt sig så jäklar...

  SvaraRadera
 3. Vi hade också avslutning på gympan igår. Eller rättare sagt sonen. Han kör trampolin sen ett halvår tillbaka. Behöver jag säga att hjärtat är i halsgropen varje gång de ska hoppa/volta/greja... :-O

  SvaraRadera
 4. SV: Tack för din kommentar!
  Jag jobbar på en sushirestaurang, så det är mer eller mindre stress nästan hela tiden...
  Jag ogillar verkligen att känna mig stressad, jag mår typ dåligt av det.
  Ja ja, får se vad som händer på jobbet idag.

  Kul med barnjympa!! Det borde Elliot gå på så han får ut lite överskottsenergi :)

  Köp en zumba-DVD, du kommer ha skitkul! Har man plats hemma framför TV:n så har man inget att förlora.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Jag lade ut en bild från gympaavslutningen på vår blogg. Försökte ta en bild där det inte ska gå att identifiera de som är med - den enda man ser ansiktet på är Alfred. Hoppas att det är OK, annars får du säga till. Vi har ju inte så många läsare numera (och ingen från gympan mer än du). Jag har en zumba-dvd och tycker att det är svårt men kul ;-) Kan kolla med maken om han kan fixa en till dig oxå. Kram/E

  SvaraRadera
 6. Zumba är skiit roligt :) Och inte så svårt och lära sig.. Har ju råkat se att jag ska få ett sånt kit i julklapp..vi kan ju ta en träningsdag på bokgatan ngn dag efter jul :)
  kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!