tisdag 21 december 2010

Granjävel....

Den hann iallafall stå inne i 2 dagar innan den började att barra och julen har inte ens börjat. Hur i hela friden ska jag stå ut med detta!!!?? Vad gör vi för fel med våra granar som ALLTID barrar? Den har ju fått både socker och vatten, vad mer kan den begära av oss?? GRANJÄVEL...

8 kommentarer:

 1. Vår har inte barrat än, den har bara fått vanligt vatten och ingenting annat..
  Vad är det för en gran? Blågran och rödgran barrar ju tidigt.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hmm hur varmt har ni det i det rummet ni har granen? Jag brukar få nya skott på mina granar jag tar in. Ger bara vatten!

  SvaraRadera
 3. Men samma skit här hemma, massa barr på golvet redan!! Nästa år får det bli en barrfri, dyr kungsgran... De här barren går mig på nerverna!!!

  Kram ♥

  SvaraRadera
 4. Så ni tror också på sockret!
  Hur som helst här börjar barren också pryda golvet. Julen vara till påska sägs det....det är ungefär så länge man hittar barr som smugit sig in under lister osv:) Men lukten av gran hör verkligen julen till.
  Kram Veronica

  SvaraRadera
 5. "Tinade" ni granen innan ni tog in den?Det ska man enligt skogsfolket,alltså låta den stå några dagar i mellantempratur tex i ett garage så den inte får en tempraturchock.

  SvaraRadera
 6. De är ganska varmt uppe på vår övervåning där granen står.. Så de kanske r de äom är felet...
  Och tinade granen gjorde vi oxå. Den fick stå i vårt garage och vila upp sig lite, men trotts det så verkar det som om inte granarna trivs inne hos oss:-(
  Kram k

  SvaraRadera
 7. Kan trösta dej med att vi har plastgran & den barrar oxå :) /Kate.

  SvaraRadera
 8. Kungsgran sötis. Kungsgran.
  Mina granar är det enda som är perfekt i vårt hus just nu :)

  Alexandra

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!