onsdag 22 december 2010

BVC x2!

Har varit på BVC med både den yngsta och den äldsta, den mitt i mellan fick snällt stanna hos farmor;-) Blev lite enklare för mamma då att höra vad både bvc tjejen och läkaren sa...
Fabian både vägdes mättes och fick en grundlig genom koll och gick igenom "besiktningen" av kroppen med en STOR godkänd stämpel i rumpan. Den "lille" rackaren hade gått upp 1 kg på 2 månader och växt 3 cm på längden... Hans nuvarande vikt och längd är nu 10.510g och 76 lång... Herregud 10 kg, de var vad Alfred vägde när han var 2 år;-) Men de är ju nästan lika stora nu;-)
Douglas kropp genomsöktes oxå och de var hans allra sista besök på bvc, nästa gång det blir kontroll så är det hos skolsköterskan... Han fick oxå en STOR godkänd stämpel i sin rumpa. Han är en typisk 5 åring som de sa själva. Han var nog inte tyst i en sekund och klättrade och for runt. Lyssnade inte alls på vad jag sa och körde lite extra trots därinne... Inga glad miner från mamman när vi gick ut därifrån kan jag meddela..;-)

Nu väntar jag bara på att få en tid för Alfred... Sista gången vi var på bvc var på hans 18 månaders kontroll och de är ju över 1 år sedan... De som är födda runt maj månad 2008 har visst blivit lite klämd, för att de inte kunnat bestämma sig om de skulle bli en 2 års, 2½ års eller 3 års kontroll. Så då har de helt enkelt inte blivit någon "besiktning" alls av de små stackars 2 åringarna:-( men nu skulle vi iallafall få en tid efter jul!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!