tisdag 7 december 2010

Operation...

Läkarbesöket gick över förväntan MYCKET bra, han skötte sig exemplariskt och gapade stort och lät läkaren både titta i halsen, öronen och näsan! De var en hemskt trött doktor som dessutom bröt på danska... När han satt och pratade med oss hade han sina ögon stängda...Konstigt beteende de har vissa läkare?!;-)

Nu är iallafall Alfred uppskriven på operation av både halsmadlar, bortskrap av polyper och ev rör i öronen. Vätska fanns fortfarande kvar och för att "hjälpa" den på traven att försvinna så opereras de in rör. Nu är det bara att vänta på en tid, men inom 3 månader kommer det att ske. Är redan supernervös. Tur att Alfred inte vet vad som ska hända...

Mutor blev det, ja för han var inte särskit stilla i väntrummet;-) Vi mutade med ett besök på Mc Donalds efter doktor besöket. Åhh vilken lycka att få äta där mitt i veckan;-)!!

2 kommentarer:

  1. Va skönt att dom gör nåt, så pass tidigt. Jag var "öronbarn" och haft rör flera gånger. Men inte förrän jag var typ 20 tog dom bort mina mandlar, tack och lov. Jag får fortfarande "flashbacks" av uppvaknandet så fort mitt blodtryck tas...lång historia. Så om han får gjort det när han är så pass liten och inte kommer minnas allt är ju jättebra. Det kommer går jättebra.
    Lukas har ju också opererats en gång, det är lite läskigt med sövningen men inget man inte kan hantera.

    SvaraRadera
  2. Adam är ett öronbarn och är opererad 3 ggr med rör just inne i på Ryhov. De är kanon där inne, så lugna och trygga. Höll på att bryta ihop första gången han opades, han var bara 1,5 år då. Men de stöttade och det var inga bekymmer. Först nu i våras så släppte de honom, iom att vi inte bor i jkpg. Skönt att de har den långa uppföljningen. Stort lycka till och det kommer att gå så bra så, det är jag övertygad om.
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!