fredag 3 december 2010

10 cm....

Har fått tipset att mäta mej istället för att ställa mej på vågen... Men jag ställde mej iallafall på vågen imorse för att kolla... Har inte vägt mej på 2 veckor och den visade samma kilo som då..:-( Men så ställde jag mig igen och flyttade på vågen och då hade jag helt plötsligt gått ner 1½ kilo... Så antingen är det fel på min våg eller så går jag ner jäkligt fort i vikt;-) Hade dock önskat att det var de sistnämna alternativet..

Men sedan mätte jag mej och hör och häpnad, sedan i maj hade jag minskat 10 cm runt midjan!! *Lovley* Inte för att de märks och syns någon skillnad. Men 10 cm är ju alltid en början, men jag har en lååång väg att gå... Skulle jag få bestämma helt själv så skulle jag helst vilja bli av med minst 20 cm till... Men vi tar de i långsam takt, tror det är det bästa sättet!!

Så beatch 2020 kanske jag ser ut så här? Eller inte, tycker de är fult på tjejer med fööör mycket muskler, men självklart hade jag inte tackat nej till några snygga magrutor;-)

5 kommentarer:

 1. Ojj! Gött, 10 cm är mycket det! Härligt, du ser du kan juh!!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är ju det jag sagt, släng ut vågen och mät istället. Puss/mamsen

  SvaraRadera
 3. Det är ju skit bra karolin... LÅngsam vikt ner gång är de bästa, då hinner kroppen anpassa sig .. fortsätt kämpa!! Kram

  SvaraRadera
 4. Grattis! Bra jobbat!
  Men NEJ, du vill inte se ut som hon på bilden... *ryser*

  SvaraRadera
 5. Nej, vågar får en bara att må dåligt - jag har inte haft en våg sedan jag flyttade till USA (för 16 år sen). Min mamma köpte en bara så hon kan väga sina väskor när hon har varit här och shoppat, men den står fortfarande i originalförpackning i garderoben... :)

  10 cm är ju toppen - Grattis! Mätning är jättebra - och likaså att ha några favoritjeans eller andra kläder som lockbete att komma i... Fortsätt som du gör!

  Kram! Erika

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!