måndag 13 december 2010

Lucia firande!

I eftermiddags vid fyra tiden när det precis började mörkna var vi på luciafirande på dagis! Alla barnen var så otroligt duktiga och trotts den kyla som var, sjöng de för glatta livet och det var så fint;-)! Douglas klarade sin del av versen galant! Sjöng gjorde han oxå, ända från tårna;-)

Inte de lättaste att klämma på sig sina pepparkaksdressar/tomtedressar ovanpå sina ytterkläder. Barnen såg ut som små uppstoppade michelingubbar, men alla var verkligen såååå otroligt söta!!

Alfred skötte sig oxå galant, ja förutom att han tog av sig sina vantar de första han gjorde och vägrade sätta på sig dom igen... Behöver jag säga att han frös om sina händer sedan?! Så när vi kom hem fick han värma sina små händer innanför min tröja! Min kropp fryser fortfarande efter att vi stod ute och tittade på dom, så jag får nog gå in och ta mej en lång, varm och skön dusch nu!

2 kommentarer:

 1. Mysiga bilder!
  Vad mycket snö ni har, vår har töat litegrann men det är fortfarande vitt.
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Så fint..Kul att det gick bra med versen.
  Lucas hade övat in sin del så bra och längtade efter detta Luciafirande. Men han åkte på maginfluensa i natt, så vi fick allt stanna hemma :=((
  / Gela L

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!