söndag 5 december 2010

Första vinst!

Är proppfulla med god fika som vi stoppat i oss lite här och var idag! Har haft en supermysig söndag, gick här hemma på förmiddagen och bara drog i mysbyxor och gjorde inget... Sedan åkte vi ut till mamma för att ta lite kort och fick massor av goda julekakor!
Efter det blev det julskyltning nummer två för i år! Douglas drog första vinsten på choklad hjulet och fick hem 4,5 kg toblerone! Vi lär få äta tills vi spyr choklad;-) Det tråkiga är att den går ut redan i mitten av januari, så alla som kommer hit på fika vet vad det kommer få till kaffet iallafall;-) Så nu har vi en VÄLDIGT nöjd kille här hemma;-)!!
Vid hemkomsten blev det även fika hos bästa grannarna med goood blåbärs paj! Så nu har både jag, Jonas och barnen socker kickar så att det räcker för hela veckan!!!

Jag sprang in på byns tyg och garnaffär. Jag har blivit så himla inspererad av alla som stickar och virkat så fina grejer så jag måste pröva själv. Har nog inte stickat sedan jag gick i 9:an tror jag... Sagt och gjort kom jag ut med ett snyggt garn och upplagda öglor och en snabbkurs i stickning. Så nu ska jag försöka att sticka mej en fin mössa. Jag hoppas jag hinner klart med den, denna vintern så att jag får lite nytta av den;-)

Så nu får min stickning min tid istället för datorn;-) Önska mej lycka till och jag hoppas inte jag får några psykbryt på den..*Blink*blink*

5 kommentarer:

 1. Ni får komma till Stockholm/Gröna Lund, där vinner man i stort sett alltid såna mega-chokladkakor! Kanske något för semestern?

  SvaraRadera
 2. Wow vilken choklad! Lördag hela veckan:)

  Måste bara kommentaera förra inlägget.
  En sådan diskussion en söt lite unge utan kläder kan skapa. Visst det finns sjuka människor både här och där men kan man skydda sig från dom helt?!? Som förälder måste man ju ändå gå på det man själv tycker är rätt eller fel. Inte vill man väl sitt barn någor illa!?
  Jag läser gärna din blogg och det kommer jag fortsätta med. Jag tycker den är jätterolig, "Igenkänningshumor" kanske:)
  Kram Veronica

  SvaraRadera
 3. Vilken lycka!!
  Ni får gärna skicka över en bit, för jag älskar choklad!!

  Kram
  K

  SvaraRadera
 4. Ser ut som om du skall sticka en Åremössa?? Såna gjorde jag 7 stycken förra året. I år har jag gett mig på en duk som jag skall sy. Tycker det är superkul faktiskt. Tidsfördriv verkligen. Lycka till med mössan.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Åh jag vill med sticka! Ser skoj ut.. Skulle nog själv vilja prova :) Lite sugen blir man!

  Ja fota allt och alla.. ha ha! SKitsamma ;)
  Håller verkligen med!!

  Kan ni inte frysa in då? Så gjorde vi när Anders vann en sån där chokladkaka! Men sen delade vi ut rätt mkt med :)

  STOR KRAM!!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!