torsdag 16 december 2010

Ego.. Igen...

När jag ändå är inne på frisyrer så måste jag ju visa för er så att ni verkligen tror på mej att jag ändå har haft olika frisyrer och färger....;-) Satt och letade i alla mina gamla album... Jag har massor av kort, dock inte så många på mej själv för det är alltid jag som står bakom kameran... Och ändå är jag en linslus som älskar att vara med på kort... Hmm, fattar inte de riktigt, då borde de ju finnas massor av kort på mej ;-) *fniss*
Jag är även den där jobbiga människan som jämt har med kameran överallt och kör upp i folks ansikten, varken de vill eller inte;-) KORT ÄR MINNEN!

Hittade iallafall några bilder på mej både som svarthårig och blond... Och som ni ser har även vikten hoppat upp och ner under åren... En gång jojjobantare, alltid jojjobantare...;-)

Många känslor bubblade upp i kroppen när jag tittade på korten. Jag fällde även en tår... Tittade på gamla kort från den sista veckan på studenten... Vi satt där 6 tjejer så lyckliga och festade, visste inte vad framtiden hade att ge. Idag är vi bara 5 tjejer kvar i livet. Finaste Ellinor är i himlen hos alla änglar och är djupt saknad! Livet är verkligen sååå orättvist:-(

4 kommentarer:

 1. Så roligt att se olika frisyrer! Du passar bra i kort hår. Speciellt fint med busigt hår, då du har lila tröja o. glas vin =)

  När jag svarade på ett inlägg häromdagen kände jag att det fattades något... och visst var det Ellinor! Jag tänker på henne. Vi hade inte pratat på många år o. sen fick vi barn samtidigt (Loke o. Felicia är lika gamla). Bokade in en fika dejt för att lära känna varandra igen... sen kom det overkliga. Hon är saknad.

  SvaraRadera
 2. Fina bilder.
  Jag tycker att det långa mörka håret klär dig utomordentligt bra. Men du är fin på alla bilder!

  Beklagar din vän i himmlen.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Himla skoj att se alla egobilder på dig :)
  den sista i detta inlägg skulle jag aldrig kunna gissa att det var Du :)
  NU får vi hoppas på att tomten läser din blogg :p
  kram

  SvaraRadera
 4. Du passar ju i typ alla frisyrer!! Men jag tycker nog att du både är finast och ser yngst ut i långt hår... Och jag antar att man snart börjar värna om att se just yngre ut ;o).

  Kram!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!