onsdag 8 december 2010

Sådan mor sådan son...

Apropå frisyrer...
Jag hittade detta kortet på mej själv när jag var i 7 års åldern... Jag kanske inte ska klaga på att Douglas ser bedrövlig ut i sitt hår mer...;-) Ha ha såg ju likadan ut själv, hur i hela världen kunde min mamma låta mej se ut så där? *asg* Vi har iallafall likadan hår kvallite, tjockt och SPIKRAKT. Sådan mor sådan son!!;-)

5 kommentarer:

 1. Hahhahaha asg ja men man hade ju sådan frisyr då!!!! måste visa mitt förskolekort man är så ful så man smäller av. Kommer ihåg den dagen mamma klippte av mitt hår, jag sprang ut från frisörsallongen och grät!!! hemska mor som kunde göra något sådant men det får hon äta upp fortfarande vad hemskt jag tyckte det var när mina blonda slingor föll till golvet. Gräsligt var de där urklippta, korta frisyrerna som gjorde håret platt och livlöst.

  SvaraRadera
 2. Ha ha! Nice...! ;-)
  Ser man bara till leendet så syns det verkligen att det är du (jämfört med fotot i headern). Kanske skulle skaffa en likadan frisyr nu, så vi kan rösta om det blir 100 % likt eller inte? :-D

  SvaraRadera
 3. LIKA SOM BÄR, kanske skall skicka in detta till Aftonbladets Klick ;)

  Kram
  PS.Tuta och kör med artikeln på min blogg!

  SvaraRadera
 4. Men guuuud så söta!!! Inge tvivel vem han är lik till utseendet! Kram M

  SvaraRadera
 5. haha jag hade exakt likadan frisyr i ettan! :D

  Jo, jag såg faktiskt din bild och tyckte enbart att den var söt. Det var precis som ngn annan skrivit att det var som den där..fotografen gedde eller vad hon heter, en sån bild.Söt och charmig och oskyldig. Inget som jag tror världens äckel liksom letar efter. Dessutom visade den inga delar som inte bör visas!

  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!