söndag 26 december 2010

Älskade julklappar!!

Väldigt högt upp på Douglas önskelista stod ett eget nintendo DS! Och vilken tur att tomten visste de och kom med ett;-) Nu kan han inte släppa de en endaste sekund utan sitter och klickar på de hela dagarna;-) Hmmm, jag är nog inte så mycket bättre själv. För så fort han lägger bort spelet, så är jag där och spelar. Tror minsann att de skapar ett visst beroende;-)


Alfred älskar bamse i alla former och färger. På hans önskelista stod de därför bamsegrejer! Nu är bamse både med honom i klädesform, när han lagar mat, i sängen och i pyssel och pusslandets värld;-)

Men vad önskade sig då lillebror Fabian av tomten? När man har 2 storebröder så finns ju de mesta. Men han fick superfina kläder och fina små leksaker!

Våran dag har bestått i att mysa runt och leka med alla fina klappar de fått!!

1 kommentar:

  1. Så fina dom är. Min son älskar osså Bamse, eller jag gör, han e väl kanske lite liten än för att specifikt gilla bara bamse. Men vi fick iaf hur mycket fina saker som helst från Lindex med bamse på. dessutom har vi påde bord, stolar, gåvagn och gossedjur i Bamse. Hoppas man inte tröttnar snart =)
    Hoppas ni haft en skön julhelg och att svågern mår bättre.
    Förstår precis hur du kände dig, har själv osså gråtit av egoistiska tankar när man vill han mannen för sig själv....
    Stor Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!