torsdag 16 december 2010

Önskelista!!

Eftersom att jag har hört att tomten är så väldigt snäll i år så är de väl bara att sätta igång att önska sig, eller?! Jo de är klart att jag tror på tomten.. Gör inte ni?!;-)

Sen kanske de beror lite på hur snäll man varit oxå?? Men de är ju de minsta problemet när de kommer till mej, för jag är ju jämt snäll;-) Jag har iallafall en drös av julklappar som jag önskar mej, för visst får man önska sig många och framför allt dyra klappar? De har iallafall jag gjort;-)

Ett nytt objektiv till min kamera skulle sitta på sin plats nu! Tänk så många mer kort jag skulle kunna ta och dessutom ännu bättre, måste ju tänka på mitt framtida yrke;-)!

Har man luktat på parfymen clean så är man upp över öronen förälskad sedan! Den luktar verkligen CLEAN !!;-)Istället för att gå omkring och luffa i Jonas alldels för stora och hemska morgonrock så hade det ju inte gjort ont att få en sån här mysig "overall". Lite snyggare kanske oxå att gå omkring här hemma i, om inte annat lite mer klätt. Ja som en jättebebis;-) Den kommer från OnePiece, ifall att tomten undrar!;-)

Lite nya schyssta träningskläder hade suttit fin fint just nu. Känner mej inte speciellt snygg i de kläder som jag har på mej nu. Just för tillfället sitter träningskläderna så där halvtajt både här och där. Fett som pyser ut pga en alldels för liten tröja och för tajta brallor... Medans de som är ok i storleken är urvättade och hängiga... Nya träningsskor är jag oxå i stort behov av!

En tatuering har jag haft i tankarna länge, men inte kommit till skott med att göra. Vill tatuera in barnens namn eller födelse nummer där! Eller varför inte göra en sån tatuering som på bilden, men skriva gueen of småland istället;-)

En iphone hade suttit som en smäck just nu! Min mobil är helt kass och jag är glad om den håller året ut... Jag vill ju joina alla som sitter och leker med sina ifåånar... Börjar känna mej lite ensam om att inte äga en sådan där fån nu...;-)Dessutom skulle de bli väldigt mycket enklare att blogga för mej!!

Listan kunde göras ännu längre, men jag får nog vara nöjd med dessa....*Blink*Blink*

Nu återstå de bara att se hur snäll jag varit under året och hoppas på att tomtefar är på sitt snällaste och bästaste humör till jul;-)!

3 kommentarer:

 1. Ingen dålig lista. Hoppas du varit så snäll att du får allt =)

  Skickat en award till dig då jag tycker om din blogg jätte mycket...

  http://ericaochgordon.blogspot.com/2010/12/min-forsta-award.html

  SvaraRadera
 2. Overallen ser så himla mysig ut!
  Minns att jag hade en sådan pyjamas som barn.. skönt.

  Hoppas att önskningarna slår in :-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Bra lista :) Aim high ;)

  Jag vill också ha ett objektiv till kameran! Men den där vuxensparkdräkten har jag inte fastnat för än :)

  Jag har en tatuering på underarmen med båda barnens namn och lite blommor och snirklar. Är så nöjd, men nu vill jag bara bygga på den ännu mer. Skulle kunna tänka mig att den snirklar upp längs hela insidan av armen ( vilket skulle göra apont iofs...)
  Men gör en, du kommer inte ångra dig. Tvärtom ;)

  Kram♥

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!