torsdag 2 december 2010

En vän som mej!

Jag har en vän som jag tycker så otroligt mycket om! Vi träffar dock alldels för sällan, vilket är skit tråkigt... Men igår fick jag äntligen träffa min otroligt-lika-mej-vän! När vi träffas så blir vi som små fnissande tonåringar och pratar bara en massa dumheter och snusk, vi blir högljuda och bara skrattar så vi skriker....;-)

Igår kvällst fick jag ett sms av henne där det stog: Jag blir sååå himla glad när jag träffar dig, du är en helt underbar människa!! Ville bara att du skulle veta det!! Kram
Jag blev sååå otroligt glad för detta smset! Jag går fortfarande med ett leénde på mina läppar och suger åt mej av varje litet ord som jag fick!!

Gör någon glad du med, skicka ett sms och skriv något fint!!!

1 kommentar:

  1. ja,å jag menar varenda ord.Känner åxå att vi är så himla lika,det räcker ju med att jag ser dig så blir jag helt fnissig(och snuskig,fattar inte det jag som är så pryd,öh).Konstigt för vi träffas ju tyvärr inte så ofta men när vi ses så känns det bara så bra.vi är så dåliga på att säga positiva saker om varandra,till varandra å det är så synd.Vänner växer inte på träd så därför ska man vara rädd om dom man har och visa det,tycker jag.
    Ha nu en underbar helg å det känns skönt att jag kunde göra dig glad med några ord.Stor kram Sara

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!