söndag 19 december 2010

Mini juldag!!

Idag har vi haft en minijul med bästaste och finaste vännerna Veronica och Hanna med familjer! Vi började med att åka snowrace och pulka. Dock inte vi mammor och småbröder, vi fick snällt stå några meter bort med våra vagnar. De är verkligen sååå mycket snö ute så vi tog oss liksom inte så långt med dom;-) Så vi fick stå och frysa istället...

Den lilla racer föraren Ally körde så de ryckte och likaså Douglas;-)! Alfred därimot är ingen vinter männsika. Hade han fått välja själv idag så hade han varit inomhus och naken;-) Alltså mer en sommar människa... *fniss*

Sedan blev de korvgrillning i byns lilla "lappkåta"!! De var sååå grymt vacker där med all snö som kom ner från himlen och som ligger på backen! På vissa ställen är de nog bortemot en halvmeter snö!!

Man kan väl inget annat än att älska vintern när de ser ut så här!?!

Hmmm, korvgrillning var det ja... Inte de lättaste att göra en fin brasa och sedan vänta på att de ska bli glöd när de sitter 6 vuxna och 7 barn vrålhungriga. Så korven hann liksom inte bli riktigt grillad, utan den var väl snarare rå;-)

Nöjda små barn inna kylan kom och tog ett HÅRT grepp om deras händer...:-( Då blev de andra bullar kan jag meddela, den ena skrek högre än den andra;-)Sedan avslutade vi vår dag med fika och julklapps utdelning till våra kära barn!


Synd att de bara är barnen som fick paket;-) Jag som älskar paket, tur att jag iallafall fick hjälpa barnen att öppna deras, hihi;-)

Tack mina underbara vänner för en mysig "juldag" med er!!!

3 kommentarer:

 1. Vad härliga bilder.
  Ni ser ut att ha haft en mysig dag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Gud vilken härlig dag ni verkar ha haft :)
  Fina vinterbilder med!

  Många kramar!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!