torsdag 30 december 2010

Galen?!

Jo kanske lite då...;-)

Blev en aning rastlös här hemma vid lunchtid så vi packade in oss i bilen och tog en lunch på Mc Donald! Väl där satte de sig fint vid bordet och väntade på att jag skulle komma med maten!Ibland kan de små monstrena bara de vill;-). Några toalettbesök och nerslängd cola senare, drog vi ner till Värnamo city!
Den första affären vi besökte fick både Alfred och Fabian ett psykbryt, men jag bet ihop och trollade farm gamla äppelbitar ur fickan;-) Sen gick de över förväntan mycket bra och vi hann gå i de flesta affärerna! Man kanske är lite galen som åker och shoppar med en 5½ åring, en 2½ åring och en 10 månaders bebis, men som sagt ibland finns de tålamod som jag oxå kan trolla fram. Och galen, ja de är väl bara mitt förnamn;-)

Hem kom vi iallafall nyss med flera påsar kläder, givetvis bara till barnen... Rean var inget vidare som vanligt:-( Jo mössor fann vi i alla olika sorter, man kan ju inte låta bli att köpa när en mössa bara kostar ynka 20 kronor;-) *Me like*

Nu känner jag mej riktigt duktig som har gjort stan tillsammans med mina kära barn! Känner mej så där skönt trött och glad i kroppen, shopping är verkligen balsam för själen;-)!!!

Hoppas även att barnen känner sig trötta så att de somnar tidigt ikväll!!;-)

3 kommentarer:

 1. Heja Heja!! Det går bara man vill!

  SvaraRadera
 2. Du är modig du! Jag som drar mig för att åka till stan med bara lilleman :D Han har ju myror i brallan, så det är ingen höjdare att ha med honom när man ska shoppa.

  Tycker också rean var kass. Hittade doch en himla massa tunikor på Cubus som jag köpte i olika färger :)

  Kram ♥

  SvaraRadera
 3. Vi har litegrann gjort samma idag fast med en 7½ åring, 6 åring och 2½ åring. Lukas (minstingen) var snällast av alla. Tjejerna däremot tjattrade en hel del. Du skulle ha hört dom i provhytten haha Och alla 10 i kö till provrummen hörde också men det bjöd vi på ;-)

  Söta mössor och söta killar!

  Kram
  K

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!