onsdag 15 december 2010

De här med frisyrer...(Obs ego bilder)

Jag får nog ta tillbaka att de där jag sa häromveckan om att jag hade haft massor av olika frisyrer;-) Jo de har jag haft, men inte just under alla dessa år som här visas;-)

Hittade mina gamla skolfoton sedan förskolaklassen ända upp till sista året på gymnasiet! Schysst att man nästan har samma frisyr från 12 års åldern och ända upp till 30 års åldern;-)

Tycker ändå att jag var snyggast i håret i 1:a klass och i 6:e klass... *asg* Eller vad tycker ni?
Jag kommer så väl ihåg i 7:an att jag ville ha lugg, sagt och gjort tog mamma fram stora saxen och klippte av mej den lååånga lugg jag haft till en kortare variant.... Jag grät floder i flera dagarna och tyckte att hon förstört hela mitt liv som gjort mej så ful... Ja tänk hur de kan vara i tonåren, de behövdes inte mycket till innan hela världen skulle falla samman....;-))


Förskoleklass och 1:a klass
4:e klass och 6:e klass

7:e klass och 9:e klass1:a året på gymnasiet och 2:a året på gymnasiet3:e året på gymnasiet


Min första körkorts bild, 20 år gammal!

Min andra körkortsbild, 30 år gammal,
eller ung menar jag förståss;-)!

9 kommentarer:

 1. du är lätt snyggast som 30-åring måste jag säga fast jag alltid var avis på din schysta snedlugg när vi gick i skolan. men det finns väl ett år när du har ännu högre lugg???

  SvaraRadera
 2. haha underbara bilder men hur jag missuppfattade dig på de 2 första bilderna! 20 år gammal och 30 år gammal BILD trodde jag du menade först och tänkte att "näe, du kan ju aldrig vara typ 40" :P
  Och nä, det var du ju inte heller :D

  SvaraRadera
 3. Jättekul!!! Måste leta fram mina gamla kort. Har typ från dagis upp till körkortet. Om detta var en luciaomröstning så skulle jag lätt rösta på dig som 30-åring eller 1:an på gymnasiet. /Helena

  SvaraRadera
 4. Lätt att man blir snyggare med åren!!! Men här va de ju samma snygging på alla kort! Klart man får va lite ego ibland! Superkul inlägg!
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Hahaha fy fan vad roligt!!!

  Förskolefotot måste nog också vara med i toppen. En kort frisyr fast med flätor? Underbart!!

  Ja ibland kan man nästan dö när man ser gamla bilder på sig själv :D

  Kram ♥

  SvaraRadera
 6. Kul att se alla bilder på dig genom åren!
  En riktig snygging på sista körkortsfotot :-)

  Kram och ha en bra dag

  SvaraRadera
 7. Kortet från 1:a året på gymnasiet hade lätt kunnat klassificera sig bland "äkta" high-school kataloger från the US! :-D

  SvaraRadera
 8. Du är dig rätt lik sen mellanstadiet.. och riktigt bra bilder tycker jag. Själv skulle jag nog inte överväga att lägga upp gamla bilder - både glasögon och tandställning!!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!