fredag 30 juli 2010

Vilken jävla natt....

Alfred somnade omkring klockan åtta igår kvällst. Han vaknade till vid halv tolv, men var då lätt att söva om. Sedan vaknade han vid halv ett och då brakade helvetet lös... Han har bökat hela natten lång, rätt tyst men ändå farit runt i sängen och helt plötsligt varit ute i köket och vänt.... Både jag och Jonas hann somna till mellan alla hans bök, så när man vaknade igen så var man klarvaken och kunde inte somna om mellan gångerna.... Sista gången tittade jag på klockan och då hon tjugo i fyra... Han somnade strax efter det... När han sedan somnade så var det dax för Fabians tur att vakna.... Han var bara hungrig så han somnade om medans han åt!! När jag sedan somnade om för natten drömde jag konstiga drömmar hela natten, skräckdrömmar som får mej att må dåligt ännu... Summan av denna natten blir enkelt helt förjävlig natt.
För att kompensera denna natt så blir det nu shopping i Helsingborg!! Alla dåliga humör kan lätt bli mycket bättre av shopping!!;-)

3 kommentarer:

 1. Låter ljuvligt - och bekant =(. Tänkte bara tipsa om HM:s Garden collection - jättefina blommiga klänningar i härliga färger, där många har ett smockliv så även stora bröst får plats ;-) Kan ju vara värt att kolla på i a f. Ha det bra! Kram/Elin

  SvaraRadera
 2. Äsch! Har ni varit i Helsingborg idag?!??!!!
  Attans, jag som setat hos frissan på eftermiddan så vi har inte ens varit ut på stan!
  Men du om ni åker förbi nå mer måste du höra av dig, vi kan ju ses ute på stan någonstans om inte annat!
  Ser att shoppingen gick bra i alla fall! Snygg klänning!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Nätter, ja. Med barn. Roligare kan man ha det :)
  Hoppas att denna natt blir god för er!!!

  Må så gott!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!