måndag 26 juli 2010

Tröttis....

Jag är så trött så de känns som om ögona blöder.... Tror inte det finns någon mer morgontrött människa som jag. Är fortfarande kvar i ungdoms fasen där man lätt kan sova hela dagen lång... Och sedan vara uppe halva natten... Jonas är och spelar tennis så jag var tvungen att gå upp, annars har jag den lyxigheten att han oftast går upp med barnen....

Idag strålar solen på himlen. Konstigt hur detta väder kan vända om så snabbt. Inatt när vi gick och la oss blåste det storm och himlen var igen mulen. Så idag hoppas jag att det blir så pass varmt så att vi kan bada och soooola!! Jonas kusin med familj kommer hit och stannar några dagar! Ska bli sååå trevligt!!

(*jäsp* har fortfarande inte vaknat i varken hjärnan eller kroppen. De enda jag tänker på är att få krypa ner i sängen och sova igen... Men där sprack min dröm... Får väl istället palla mej och göra frukost till 2 hungriga men icke så trötta barn. De är iallafall fulla med enerig idag, önskade jag hade en tiondel av all deras energi och deras -morgon-pigg-het....)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!