söndag 4 juli 2010

Denna helg....

....kan bäst beskrivas i bilder!!!!

FREDAG!!!



Åkte till Göteborg på en toppen fest i det underbara vädret! Malin och Johan ni är bäst på att anordna fester;-)!!


Kolla in utsikten från festen!!!! Vet ju vart jag vill ha min bröllopsfest om jag nu någonsin går och gifter mej;-)!!!! Drömma kan man ju alltid....



Min bästa Malin for ever!!! Vi har hängt ihop i både vått och torrt genom sorg och glädje. En vän som alltid stått vid min sida och som alltid kommer att göra det!!! Hon är en av mina allra bästa vänner här i livet och som förgyller mina dagar med sina timlånga samtal i telefonen!!!♥

LÖRDAG!!


Efter en hel natts festande och hemkommen klockan 04 till Skillingaryd så ringde klockan 08.30 och det var dax för mej att stiga upp efter 4½ timmes sömn... Jag skrev ju i torsdags att jag skulle ut på middag med tjejerna. Men det var bara en täckmantel som jag hade;-) För på lördag morgon var det möhippa för bästaste EMMA!!!! Vi hade en toppendag och gjorde bla:
aerobic striptease, fotbehandlingar, manikyr, sexparty och mycket mycket mera!! En toppendag som slutade att jag stupade i säng vi 01 tiden av total sömnbrist...;-)



Emma bjöd på sig själv fullt ut!!! Tack för en kanon rolig dag med dej vännen!!!♥


SÖNDAG!!!!

Upp och hoppa! Skönt att man ammar så man inte är sliten;-) Bara lite trött... Packade in oss i bilen och åkte ner till stugan för bad, sol och framförallt hämta hem min stora älskling Douglas!
Men ju längre neråt vi kom så mulnade det igen. Men vi trottsade molnen och gick ner till stranden iallafall. Varmt i luften är det ju. Och trotts moln så har jag ändå fått färg på mej!!! Lika jobbigt idag att behöva åka hem som förra veckan... Nu är det bara några veckor kvar tills vi ska vara där hur länge vi vill!!!! Här kommer det lite bilder på mina små bötdjur!!!♥

Badkrukan Fabian låg och myste på en filt i skuggan istället för att bada. Provade doppa fötterna på honom men då skrek han som en stucken gris;-)

Inpackade i bilen! En slagen hjälte som redan deckat innan bilen ens hunnit rulla;-)! Värmen och havet suger musten ur dem!

2 kommentarer:

  1. Härlig helg ni haft, superfin på festen va du:)
    Ja vissa vänner finns med en genom det mesta, visst är det skönt, att få bli älskad för den man är.
    Stor Kram

    SvaraRadera
  2. Ser ut att ha varit en toppen helg! Håller med föregående talare, super snygg!
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!