onsdag 7 juli 2010

8 timmar på stranden!!!

Sitter här ny duschad och är helt urlakad (heter det så???) och gottar mej med Douglas i soffan på altanen! De andra två små sover gott och Jonas målar!!
Åkte till sjön vi 11 idag ock kom hem klockan 19!! Vi väntade in Jonas så att han kunde få ta sig ett kvälls dopp innan vi for hem!! Douglas låg i vattnet nästan hela dagen med undantag lite fika i magen;-)!!!!

Jag har verkligen olika barn det märkte jag speciellt idag vid sjön.... Alfred är rätt fram och bryr sig inte om något. Han tar för sig och bryr sig inte om att han bara är 2 år och liten. Han går fram till de äldre killarna som är runt 7-8 år och börjar slå dom och springer och jagar dem. Självklart tycker de äldre killarna att det är skit kul med Alfred så han får vara med på en gång!

Douglas därimot han drar sig gärna lite bort från de äldre killarna. Han leker lite själv och jag märkte så tydligt idag att han gärna drar sig till föräldrarna istället. Uscha det gör så ont i mitt hjärta. Jag vill ju absolut inte att han ska vara utanför... Men det är ju hans val.... Men är det någon han känner och även hans kompisar så går det jättebra. Då sätter han igång och leker med dem på en gång. Men ibland kan jag få en känsla av att han kan kännas lite utanför.... Men det kanske inte alls är så?...

Dagens bästa kommentar kom från Douglas idag när vi åkte ut till Linneryds sjön och fick syn på en kossa med VÄLDIGT STORA juvrer. Ni får ursäkta min sons dåliga ordval...;) : Kolla mamma en kossa med hängpung.... ;-) Han är så skön min lille kille som snart inte är så liten längre....
Nu får det blir liggläge i soffan och kanske ett glas rosé när mannen kommer in!!!!

1 kommentar:

  1. Låter som att Douglas och min A är ganska lika... Han håller sig gärna i bakgrunden när han inte känner de andra barnen. Men är det barn han känner väl, är det stor skillnad. Tror det "växer" bort när de kommer till skolan... =)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!