onsdag 28 juli 2010

Fin besök!!

Sitter ute på däcket och myser i sommar värmen! Jonas dricker grogg och jag äter chips;-) (Onödig information, men ändå;-)
I måndags kom Tin och Daniel till oss. Vi har haft 2 mycket härliga dagar tillsmammans med rå skåningarna med mycket skratt och mycket mat!! Daniel älskar mat så när det har varit hos oss så har de stått i köket och lagat massor av god mat. En lyx som heter duga när man annars är van vid att stå i köket för jämnan....

Sötisarna Douglas och Willon lekte hela dagarna, de är de sysslingar. Alltså Jonas och hans mamma är kusiner... Men i dalarna kallar vi det tremänningar tror jag... Någon som är bra på detta? Finns det kanske något mer "ord" för detta? Kul att veta!;-)

Syns de att båda killarna älskar spiderman;-)

Ikväll avslutade vi kvällen med minigolf. Jag kom iallafall 2:a, bara några poäng ifrån Jonas!!! Tur att han vann för att vinnaren fick bjuda på glass;-)

Dessutom slog Fabian sitt personliga rekord ikväll att vara vaken. Han somnade inte förens vid21:45 ikväll. Normals sätt brukar han somna mellan 19-19.30.... Men är man nyfiken så går det ju inte att sova...;-)

1 kommentar:

  1. På Gotland säger man A kusiner (tremänningar i dalarna), B kusiner (fyrmänningar)o. C kusiner (fem-männingar).

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!