torsdag 8 juli 2010

Andas....

Andas in, andas ut... Blundar och försöker tänka på att inte bli arg... Han är ju bara 2 år... Jag pratar alltså om vår lilla flicka, Emil eller jag menar Alfred... Träffade en äldre man idag som frågade vad den lilla söta lillasystern hette.... Det är faktiskt en HAN. Pojkar kan faktiskt ha långt hår.... Alfred började och slutade dagen med hyss... Låg och ammade imorse, hörde hur han gick ut. På bråkdelen av en sekund hade han hunnit släppa ut kaninen och hällt ur all kaninmat som låg sprid runt hela huset och även inne på altanen... Så det var bara för mej att jaga kanin innan jag knappt var vaken. Dessutom iklädd morgonrock.... På eftermiddagen slog jag på vatten spridaren, satte ner den i rabatten och gick in... 2 minuter senare kommer Alfred in, genomblöt... Han hade flyttat spridaren en bit ut på gräset. Så när jag kommer ut så var min nästan-torra-tvätt genom blöt och det rann vatten från alla lakan... Själv tyckte han att han gjort en mycket god gärning som vattnade gräset istället för blommorna...;-) Måste jag tillägga att mamman själv i huset inte blev lika impad...
Nu sover han gott och tur är väl det så att jag kan få andas ut och hitta lite nya krafter. För imorgon kan jag med all säkerhet lova att han bjuder på nya hyss....;-)

Psst.... Jag fattar absolut inte vem han är lik med all denna energin och alla hyss...???;-) Absolut inte sin mamma iallafall....;-)

3 kommentarer:

  1. Det är just det han är, lik sin mamma alltså!!!

    SvaraRadera
  2. *asgarv* Tur att han är så förbaskat söt =)

    SvaraRadera
  3. Åh vilken liten gofis =) vi får tänka så här Karro att vi har i alla fall friska och livliga barn =)

    Kram Ulrika

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!