tisdag 6 juli 2010

Barnarbete och trots....

Idag har Douglas och hans kompis Sebastian hjälpt till när häcken klipptes. Duktiga killar!! Hoppas att det håller i sig så att de vill hjälpa till lika mycket om 10-15 år oxå;-)




Dagen har varit lååång, humörENA har inte varit på topp idag heller. Alfred är inne i en 2- års trotts som heter duga. Får han inte som han vill blir han såå arg och skriker i högan sky.... I eftermiddags var jag på baksidan och hängde tvätt, Alfred skulle absolut inte vara där med mej utan bara vara på framsidan. Jag vet inte hur många gånger jag sa till honom och hämtade honom på väg till framsidan... Han skrek och jag blev rasande. Grannarna trodde nog att jag gjorde honom illa som han skrek. Och förmodligen stod det någon tant i fönstret och tyckte synd om ALFRED, fast det var hans stackars mamma som fick slita för att vinna hans trots...;-) Jag vet ju att trotsen går över, men då oxå att det blir ännu värre trots ju äldre de blir... Nu sover han iallafall gott och som vanlig när man varit i luven på varann en hel dag så sitter jag här med mitt dåliga samvete och känner mej som en urkass mamma... Alfred själv, han har nog glömt allt tills imorgon och förmodligen startas hans trots 10 minuter efter att han vaknar imorgon bitti....;-)

1 kommentar:

  1. Åååå så skönt att höra att det är fler mammor som gormar å står i så det ekar mellan husväggarna. Grannarna får tro vad dom vill! :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!