onsdag 7 juli 2010

Kroppen på sommaren....

Packar väskan för stranden och slänger i bikinin.... Tänk att för 4 månader sedan när man var blek och tjock hade jag inte kunnat tänka mej om jag så hade fått betalt för det att springa runt halvnaken med bara en bikini om kroppen.... Nu springer jag jämt runt med bara bikinin på, både på stranden och hemma. Mascara är ett måste för mej när jag är vinterblek och ful. Skulle inte kunnat gå ut osminkad för då hade folk trott jag varit sjuk. Men på sommarhalvåret går jag omkring och är osminkad jämt. Och när jag slänger på mej lite mascara så känner jag mej sååå snygg;-)!! Visst är det häftigt vad mycket solen gör med oss. Man skiter liksom i allt, man bara är! Skiter i om grannen står och stirrar ner i bröstklyftan... Har han inget annat att sätta blicken på på är ju jag glad om jag kan glädja någon med mina hängande amningsbröst;-) Hade även de hänt i vintras så hade jag blivit förbannad och klippt till honom....;-)



Slänger med en bild på min snygga hållning som "någon" råkat ta på mej.... Skönt att man är rak i ryggen;-) Kan nog vara risk för att bli kallad hösäck.....;-)

3 kommentarer:

  1. hahah det kunde varit jag på bilden. :) jag har sjuuuukt dålig hållning.-

    SvaraRadera
  2. KUL inlägg hehe...Håller med dig sommar och sol gör mycket med en! Kram

    SvaraRadera
  3. Näe, bikini har jag gett upp med alla ärr kors och tvärs över min "mjuka" mage ;-), jag kör med badlinne/baddräkt och makens badshorts, då syns inte mina tjocka lår heller ;-).
    Visst är det underbart med sol och värme, man vaknar på något sätt upp.
    Kram Malin

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!