torsdag 22 juli 2010

Liten har blivit stor....

Imorgon är det 5 månader sedan Fabian föddes, det är inte klokt va tiden går fort. Jag vill inte att han ska bli större nu. Utvecklingen har gått otroligt fort för honom nu. På bara några veckor så har han utvecklats jätte mycket. Han rullar runt från mage till rygg och tvärt om, han har hittat fingrarna och fötterna att bita på. Små, små tänder syns som är på väg nertill i hans mun men som ännu inte pluppat fram. Han är vaken jätte mycket på dagarna nu, han sover bara ca 5-6 timmar per dag;-) Och sover fortfarande hela nätterna!!! Vi har fortfarande inte börjat med smakportionerna, men jag har köpt hem gröt nu så snart ska väl även jag ta tag i det. Vi ju ha honom liten så länge som möjligt;-)

Han vill se sig om nu när han blivit större. Så ibland gör vi om vagnen till en sittvagn så även Fabian kan se vår vackra värld!!

För att vara lite ego så hoppas jag verkligen inte att tiden ska gå lika fort som den gjort hittills... Min minsta lilla goding ska hänga mej i kjolen tills han blir 15 år, varken han vill eller inte....;-)!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!