söndag 25 juli 2010

Gnäll på mej....

Har krupit till sängs igen... Ute stormar och regnar det.... Idag har byxor och långärmat rykt på, jag vet inte när vi hade på oss de sist.... Termometern visar bara 15 grader, rena höstvädret ju....
Imorse sov barnen gott då ringde telefonen och väckte mej klockan 8, skyddat nummer stod det. Arg som ett bi trodde jag att det var försäljare så jag svarade inte utan lät de ringa.... Ett mobilsvar visade sig att det var securitas som ringt. Något fel på vårt larm hemma, troligtvis strömavbrott. Så detta väder är nog lika hemma. Men det är ganska så skönt med såna här dagar med. Man kryper in och bara är!!

Fabian är en liten gnällis idag, troligtvis tänderna som gör ont på honom... Skönt för familjen att de har 2 gnällisar, jag är nämligen oxå lite gnällig idag igen.... Och för att gnälla lite extra så gnäller jag för att jag lyckats fått en STOR herpesblåsa på läppen.... Gött att man ser ut som man fått stryk... Nu ska jag inte gnälla mer jag lovar, har varit nog mycket gnäll från mej idag;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!